Ditt varehus

Festelementer

Rustfritt syrefast A4
Rustfritt syrefast stål brukes i veldig korroderende miljøer både innendørs og utendørs, for eksempel i saltrike eller forurensede miljøer med stor konsentrasjon av fuktighet. Korrosjonsklasse: C5.

Rustfritt A2
Rustfritt stål, også kalt kromnikkelstål, korroderer betydelig langsommere enn vanlig stål og er velegnet for miljøer med middels til veldig korroderende miljøer, både innendørs og utendørs. Rustfritt stål kan med fordel brukes ved feste i materiale som kan skade overflaten på varmgalvaniserte eller overflatebehandlede skruer av karbonstål. Korrosjonsklasse: C3-C4.

Ruspert/Magsho
Herdet karbonstål med moderne overflatebehandling som gir et ytterlag med veldig høy motstand mot saltvann, gass, varme og lignende. Hele prosessen er mer miljøvennlig enn varmforsinking og gir i tillegg bedre overflatebeskyttelse. Korrosjonsklasse C4.

Varmforsinket
Varmforsinking gir bedre korrosjonsbeskyttelse enn galvanisering. Stålet dyppes i varm sink og får et tykt belegg som tåler veldig korroderende utendørsmiljøer. Korrosjonsklasse C3–C4.

Galvanisert
Ved galvanisering påføres et tynt lag med sink eller en sinkblanding som grunnbeskyttelse mot korrosjon. Galvaniserte skruer brukes i hovedsak innendørs, men kan også brukes i beskyttede miljøer utendørs. Korrosjonsklasse: C1–C2.

© 2017 Biltema. Alle rettigheter forbeholdes.

Vil du hjelpe oss?

 *
 
 
 Jag ønsker å bli kontaktet.
For at vi skal kunne utvikle vår service og bli enda bedre, er det verdifullt for oss å få synspunkter og forslag fra deg som kunde.