Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

AMF-batterier

Leter du etter et AMF -batteri til din retrobil eller en eldre bilmodell? På Biltema har vi batteriet du leter etter. Vi har et bredt spekter av batterier i forskjellige størrelser og typer, slik at du kan finne batteriet du leter etter. På nettstedet vårt kan du også enkelt klikke på batteriet du er nysgjerrig på og lese alt som batteriets spesifikasjoner.

Hos oss er det enkelt å bestille online - og hente i butikk. Du kan alltid finne informasjon om batteriene, deres lagerstatus og din bestilling her på nettstedet vårt.

Hvis det er et batteri til en eldre bilmodell du leter etter, bør du sjekke ut våre AMF -batterier. Batteriene er bare egnet for eldre bilmodeller og kan enkelt åpnes når du trenger å fylle på med batterivann. Det er lett å finne det du leter etter hos oss.

Vi har et bredt spekter av batterier, selv for eldre biler

Hos Biltema har vi et stort utvalg av forskjellige typer batterier, så du finner noe for alle formål. Det er enkelt og raskt å få oversikt over vårt utvalg her på nettet, hvor du også kan bestille varene dine direkte.

Med våre AMF bilbatterier har du derfor muligheten til å fornye batteriet hvis du eier en eldre bil eller jobber med retrobiler. Hos oss får du et AMF -batteri med god startkraft og garantert pålitelig strømforsyning, samt lang levetid. Hvis du trenger et AMF -batteri til bilen din, uansett om du kjører Opel eller Volkswagen, finner du det du leter etter hos oss.

Litt mer om AMF -batteriet ditt fra Biltema

Med ditt AMF -batteri fra Biltema får du et batteri som passer til bilen din, hvis det er en eldre modell. AMF -batterier har mange fordeler, og du kan lese mer om batteriets tekniske spesifikasjon når du klikker på produktsiden til ønsket batteri.

Her er noen flere fakta om våre AMF -batterier:

  • Dimensjoner: lengde 215 mm, bredde 169 mm, høyde 190 mm
  • Solid og sikker ytelse og svært lavt vannforbruk

  • Høy kaldstartskapasitet i alle typer vær

  • Passer også for bilmodeller med mye hestekrefter

  • Retro bilbatteri av høy kvalitet med sterk ytelse og teknologi

Det er enkelt og billig å kjøpe bilbatteri hos Biltema

Hos Biltema fokuserer vi på å gjøre det enkelt for våre kunder å finne varene de leter etter. Derfor har vi et stort utvalg, mens du enkelt kan finne det du leter etter både online og i varehusene våre. Vi holder prisene lave i forhold til våre konkurrenter, mens god kvalitet er noe du kan stole på.

Du kan raskt og enkelt kjøpe batteriet her, online. Når du har bestilt, kan du hente bestillingen innen 2 timer, på varehuset du har valgt. Du kan også velge å få det nye bilbatteriet levert til bilen din gjennom kjøp og nedlasting. Tjenesten er helt gratis, og du får varene dine levert til bilen utenfor varehuset der du har lagt inn bestillingen.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.