Biltema Service

Husk at du har mulighet til å velge Biltema Service for å få sykler, snøfresere og gressklippere ferdig montert og klargjort! Dette gjøres av ansatte i varehusene. Benytter du deg av Kjøp & Hent i ditt lokale varehus, kan dette påvirke leveringstiden. Varehuset kontakter deg når din ordre er klar til å hentes.

Gressklippere og snøfresere

Kjøper du en gressklipper eller snøfreser og velger Biltema Service som tilvalg i kassen, så vil du få produktet monterert og justert. Vi fyller også på olje og litt bensin for testkjøring slik at produktet er klart til å brukes med en gang du kommer hjem.

Sykler

Kjøper du en sykkel og velger Biltema Service som tilvalg i kassen, så vil du få sykkelen montert og justert. I tillegg sjekker vi at hjulene og pedalene er strammet, riktig lufttrykk i dekkene, at gir og bremser justert, styre og sete strammet, at lys er i orden (hvis de medfølger). På elsykler sjekker vi også om batteriet er ladet, at motoren og kontrollpanelet er i orden. 

Hvordan velger jeg montering og klargjøring?

Legg produktet du ønsker å kjøpe i handlevognen og fortsett til kassen. I kassen under produktet vil du se tilvalget om å legge til Biltema Service.

Trykk deretter på "legg til" og fortsett videre til betalingen.

Biltema Service kan påvirke leveringstiden

De ansatte monterer og klargjør ditt produkt så raskt som mulig. Vær oppmerksom på at dersom du bestiller med Kjøp & Hent kan dette påvirke leveringstiden. Varehuset vil kontakte deg når din ordre er klar til å hentes.Biltema_service_table-NOR2.jpgBiltema_service_table-NOR3.jpgBiltema_service_table-NOR4.jpgBiltema_service_table-NOR5.jpg