Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Basseng og spabad for avkobling og avkjølende bad

Kjøpsguide for basseng og spabad – bading, lek og avkobling for hele familien

Her finner du utebasseng for avkjølende bad på varme sommerdager. Du finner utebasseng, med eller uten stålramme, for lek og moro for større barn, ungdom og voksne – rett og slett hele familien! Du finner også spabad for avslappende øyeblikk. Bassengene våre er rimelige og av god kvalitet, og store basseng leveres med vannpumpe.

Ting å tenke på når du har basseng

  • Du må alltid holde øye med barn som bader, slik at det ikke skjer ulykker.
  • Hvis du har stige til bassenget, er det viktig at du fjerner den når badingen er ferdig. Slik at ikke uvedkommende eller personer som ikke kan å svømme, tar seg ned i bassenget.
  • Ikke dra bassenget på bakken. Det kan skade bassenget og føre til andre skader.
  • Som eier av bassenget, har du et juridisk ansvar hvis noe skjer. Derfor må bassenget være barnesikret og utstyrt med bassengtrekk.

Enkle å montere

Når du skal montere bassenget, er det viktig at det plasseres på jevnt og flatt underlag. Hvis du har kjøpt et basseng med metallramme, må du begynne med å montere stålrammen som beskrevet i monteringsanvisningen. Hvis du har kjøpt et basseng med oppblåsbare kanter, må du fylle dem med luft først. Hvis bassenget har tilkoblinger for vannpumpe eller avtappingsventil, må de tettes med pluggene som medfølger. Deretter kan du bruke hageslangen til å fylle bassenget med vann.

Enkle å oppbevare

Når badesesongen er over, må bassenget demonteres for høst- og vinterlagring. Først og fremst må du tømme bassenget for vann. Bruk dreneringsventilen til dette. Deretter bør du rengjøre bassenget før du pakker det sammen for oppbevaring.

Spabad

Hos Biltema finner du to typer spabad, som begge har plass til opptil seks voksne. Med et spabad kan du og familien bade hele året, takket være pumpens innebygde frostvern og forutsatt at pumpen er på, og at spabadet brukes regelmessig.

Ved hjelp av en spabadpumpe får du raskt og enkelt spabadet på plass, klar til å nyte varme og masserende luftstråler gjennom det patenterte AirJet™-systemet. Begge spabadene har et brukervennlig og praktisk plassert kontrollpanel. En av modellene har også innebygd Wi-Fi, slik at du enkelt kan fjernstyre bassenget med en smarttelefon for å slå på varmen eller aktivere spabadet for dagens bad. 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.