Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Skadedyr

Når det blir varmere i været og sommeren slår inn, våkner de fleste skadedyrene opp. Hagen og huset ditt blir sett på som et potensielt hjem for både insekter, mus og rotter. Har du sprekker i fasaden, eller gamle kloakkrør som leder fra hagen til kjelleren, så vil du nok få besøk av mus og rotter i løpet av sommeren. Maurene kommer seg som oftest gjennom gulv, vegger og tak. Fluer, vepser og mygg flyr gjerne inn gjennom åpne vinduer og dører, og da er for eksempel en god idè å ha en fluesmekker i slike situasjoner. Det er ikke sikkert du merker noe til dem før de allerede har fått formert seg nok til å være en plage for både deg og treverket i huset ditt.

Selvom de fleste skadedyr er helt ufarlige for mennesker, så er det viktig å få raskest mulig kontroll på skadedyrene i hjemmet ditt. Det kan bli ganske kostbare skader på huset hvis de får drive arte og spise seg gjennom treverket i flere år. Vi har utstyret du trenger for å bli kvitt skadedyrene i både hagen og huset ditt til en rimelig pris. Produktene våre kan brukes til både skadedyr-forsikre eiendommen din og bekjempe uforusette skadedyr som måtte oppstå.

Vi har musefeller, rottefeller, klisterfeller, insektspray, maurboks, maurmiddel, myggforheng, fugleskremsel, fluesmekker og mye mer!

Se også disse tipsene: 

TIPS: Slik blir du kvitt fluene

TIPS: Slik holder du brunsneglene unna

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.