Digitale kvitteringer

Digitale kvitteringer

Med Mitt Biltema får du kvitteringene dine digitalt, og det er enkelt og kostnadsfritt å registrere seg. Tjenesten for digitale kvitteringer leveres av Storebox. Når du har har registrert deg på Storebox og registrert betalingskortet ditt så vil du få oversikt over alle dine kjøp på Biltema. Du vil alltid ha tilgang til dine kvitteringer og kan bruke disse når du skal bytte eller returnere en vare i et av varehusene våre. NB! Storebox støtter pr. i dag ikke betaling som skjer med betalingskort via Samsung Pay eller Apple Pay. Du kan altså kun få en digital kvittering i appen ved kjøp med ditt fysiske betalingskort.

Hva er Storebox?

Storebox lagrer de digitale kvitteringerne dine. Det kan være digitale kvitteringer fra butikker og/eller kvitteringer som du vil laste opp selv. 

Koster det noe å registrere seg?

Nei, tjenesten er helt gratis.

Er det trygt å registrere betalingskortet ditt med Storebox?

Kortdata lagres i et såkalt PCI-sertifisert miljø, og har samme sikkerhetsnivå som for kortbetalinger på Internett. Det gjennomføres kvartalsvise penetrasjonsetester og en årlig sertifisering av alle systemer som håndterer kortdata. Sertifisering og tester utføres av godkjente eksterne sikkerhetsselskaper.

Personvernerklæring

Support

support@storebox.com
+45 70152152