Kjøp & Hent Drive In

Kjøp & Hent Drive In

Som en del av de samfunnsmessige tiltak som gjøres nå, tilbyr Biltemas varehus Kjøp & Hent Drive In.

Hva innebærer Kjøp & Hent Drive in for deg som kunde?

1. Du velger varene du ønsker og legger dem i handlevognen.

2. Du gjennomfører bestillingen med Kjøp & Hent, og velger utlevering til bilen din

3. Våre ansatte plukker din ordre og gir deg beskjed når varene er klare til å hentes. Varene blir utlevert til din bil når du ankommer varehuset.

OBS! Grunnet stor pågang er det dessverre ekstra pakketid. Målet er å ha varene klare innen 4-8 timer. I Oslo, Bærum og Skjetten er målet innen 1-2 dager. Vi sender deg en bekreftelse straks ordren er pakket og klar til å hentes. 

Hvordan foregår prosessen Kjøp & Hent Drive In? 

1. Velg ditt varehus øverst i menyen til venstre.

2. Legg inn bestillingen din som vanlig med Kjøp & Hent. Det gjør du enkelt ved å legge varer i handlevognen og deretter trykke på den blå "gå til kassen" knappen. Betalingen skjer i samarbeid med Qliro og kan gjennomføres med kort eller faktura. 

3. Fyll deretter inn informasjon om hvem som skal hente varene og hvordan Biltema skal varsle deg når varene er klare til henting. Her vil du se alle varene du har lagt i handlevognen og hvor mye du skal betale.

4. Etter at betalingen er gjennomført kan du velge hvordan du vil hente bestillingen din. Dersom du ønsker å få varene utlevert til bilen din utenfor varehuset, kan du velge dette. Du får en bekreftelse på e-post og SMS slik at du kan følge med på bestillingen din.

5. Varehuset sender deg SMS og e-post når bestillingen er behandlet, og ordren er klar for henting. Ved ankomst følger du Drive-In skilt og parkerer bilen på angitt plass.

6. Når du har parkert på hentestedet gir du beskjed om at du har ankommet ved å klikke på "gi beskjed om ankomst" knappen som du har fått tilsendt tidligere.

7. Vennligst oppgi ditt registreringsnummer slik at våre ansatte kan levere varene til riktig bil.

8. Forsikre deg om at bagasjeluken er ulåst og åpnet.

9. En av våre ansatte kommer ut og leverer varene til bilen din.

Les våre generelle vilkår for ”Kjøp & Hent"