Biltema Service

Når du kjøper et produkt hos oss som skal monteres, blir det levert i en eske. Til disse produktene tilbyr vi alltid en montering i form av tjenesten Biltema Service, slik at produktet ditt er klart til bruk når du kommer hjem.

Monteringstjenesten inkluderer montering, justering og i enkelte tilfeller prøvekjøring av produktet. Vi tar også hånd om og resirkulerer all emballasje, slik at du slipper å ta den med deg hjem. Du kan montere produktene dine selv, men av og til kan det være greit å få dem montert, slik at de er klare til bruk når du kjøper dem. Og det gjør vi gjerne for deg!

Fordeler med Biltema service:

  • Produktet ditt er klart til bruk når du kommer hjem.
  • Vi tar oss av all emballasje.
  • Du slipper å kjøpe nye verktøy til monteringen.
  • Våre dyktige medarbeidere justerer og prøvekjører produktet ditt.
  • Produktet ditt blir garantert montert på riktig måte.

Du kan velge Biltema Service enten i handlekurven i kjøpsprosessen på nettstedet eller i kassen på varehuset. 

Nedenfor finner du informasjon om monteringskostnadene for alle produkter som er inkludert i Biltema Service, og mer informasjon om hva monteringstjenesten inkluderer for de respektive produktene.

84438

Biltema Service - Hold utkikk etter den blå «Montert og klar»-boblen på produktsidene. Den viser at vi tilbyr Biltema Service for produktet du ser på.

Hva er inkludert i Biltema Service?

Montering av sykkel opptil 20"

Sykkelen monteres, slik at alle deler sitter der de skal. Vi monterer pedaler, styre og sete. Forbremser og gir justeres, og deretter kontrolleres alle skruer og muttere for å sikre at barnet får en sikker sykkeltur. Vi kontrollerer også lufttrykket i dekkene og justerer det ved behov.

Pris for montering: 149,-

Vårt utvalg av sykler

Montering av sykkel over 20"

Sykkelen monteres, slik at alle deler sitter der de skal. Vi monterer pedaler, styre og sete. Bremser og gir justeres, og deretter kontrolleres alle skruer og muttere for å sikre at du får en sikker sykkeltur. Lufttrykket justeres til anbefalt dekktrykk.

Pris for montering: 249,-

Vårt utvalg av sykler

Montering av sykkeltilbehør

Montering av sykkeltilbehør er ikke inkludert i Biltema Service per i dag. Men hvis du har kjøpt nytt sykkeltilbehør og vil få det montert på sykkelen din, kan du snakke med personalet i nærmeste Biltema-varehus.

Gressklipper

Vi monterer den nye gressklipperen din, gjennomfører justeringer og fyller på motorolje. Vi prøvekjører også gressklipperen, slik at du trygt kan begynne å bruke den når du kommer hjem.

Pris for montering: 250,-

Vårt utvalg innen gressklippere

Snøfresere

Når du velger Biltema Service når du kjøper snøfreser, monterer vi den og fyller på motorolje. Vi prøvekjører også snøfreseren og justerer den ved behov.

Pris for montering: 499,-

Vårt utvalg innen snøfresere