Mitt Biltema – alt du trenger å vite

Nå gjør vi det både mer morsomt og enda lettere å være kunde hos Biltema! Med av Mitt Biltema har du ekstra gode fordeler på utvalgte kampanjer, du har tilgang til dine lagrede shoppinglister, og ikke minst du har dine kvitteringer digitalt og papirløst.

Logg inn eller opprett konto her

Tilbud

For brukerne av Mitt Biltema tilbyr vi 10% ekstra rabatt på utvalgte kampanjeprodukter. For å kunne dra nytte av rabatten må du vise rabattkoden for kassereren før du betaler for varene dine. Dette gjøres enklest ved å vise fram koden på telefonen. Koden kan finnes ved å klikke på «Vis rabattkode».

Shopping Lists

Når du er logget inn på Mitt Biltema, kan du opprette og lagre flere handlelister. På denne måten er du alltid forberedt når du handler hos Biltema! Ikke la det hindre deg i å få med deg resten av våre flotte produkter, men det kan være godt å ha dersom du har et prosjekt eller en tur du skal på.

Du trenger ikke være logget inn på Mitt Biltema for å opprette en handleliste, men det kan være greit å sikre seg at den blir lagret og alltid ha dem tilgjengelig ved å være pålogget. 

Digitale kvitteringer

Med Mitt Biltema kan du få dine kvitteringer digitalt. Det er lett å komme igang, og 100% gratis! :)

Den digitale kvitteringstjenesten leveres av Storebox.

Når du har registrert deg hos Storebox og lagt til ditt kredittkort, vil du kunne se kvitteringene for alle kjøp du gjort hos Biltema.

Du vil alltid ha tilgang til alle dine kvitteringer, og du kan bruke dem når du må bytte, returnere eller reklamere på en vare i et av våre varehus.

Mer informasjon om Storebox finner du her.

Logg inn eller opprett konto her