Historisk kataloglansering etter rekordsommer!

Historisk kataloglansering etter rekordsommer!

Biltemakatalogen har lange tradisjoner i Norge og er i dag en av ytterst få papirkataloger som blir fulldistribuert. Mandag 19. august starter distribusjonen av 2 kataloger samtidig! Biltema Original, en helt egen katalog for reservedeler til bil blir levert sammen med den nye Biltemakatalogen til de fleste husstander i Norge. Her går vi tilbake til våre røtter, samtidig som vi utvider sortimentet med nyheter til hele familien.

 - Selv etter over 20 år i Biltema synes jeg fortsatt det er like stas med ny katalog. Denne gangen er det ekstra stas, da vi i tillegg til å lansere en ny katalog full av spennende nyheter, lanserer en stor bilreservedelskatalog. Vi er stolte av våre røtter og gir nå bildeler og verktøy det fokus det fortjener. Biltema Original inneholder mer enn 100 sider med over 5000 ulike reservedeler til nesten 6000 bilmodeller. Vi har mer enn 50 års erfaring med kjøp og salg av reservedeler til bil så her treffer vi vår kjernevirksomhet. sier Dag H. Bergby, administrerende direktør i Biltema Norge.

 

Av de nesten 1400 nyhetene ønsker Bergby å trekke frem produkter innen hjem og interiør som speil, bilderammer, lys og pledd.

 

- En annen stor nyhet er at vi satser videre på kjæledyr og lanserer Premium hunde- og kattefôr. Min personlige favoritt i den nye katalogen er imidlertid vår nye beltedrevene snøfreser på 13 hestekrefter – den vil definitivt gjøre snømåkingen lettere og mer gøy! sier Bergby.

 

- I tillegg til katalogen har vi et sterkt digitalt fokus i Biltema. Ny webside er på plass og siden april er nå hele 100 000 brukere nå registrert i tjenesten «Mitt Biltema». I løpet av høsten kommer vi med en ny topp moderne mobilapp, samt at vi introduserer vår kjøp & hent løsning, der man kan sitte hjemme i sofaen og bestille varer på nett og så hente varene i et av våre varehus. Alt dette for at det skal bli enklere og mer effektivt for kundene å handle hos oss. Satsingen har så langt gitt gode resultater og vi kan melde om rekordsommer på Biltema, avslutter Bergby.

 

 

Om Biltemakatalogen

Katalogen er Biltemas fremste middel for markedsføring, og gir oversikt over 19 000 forskjellige varer innen kategoriene bil-MC, verktøy, bygg, hjem, kontor-multimedia, fritid og båt. Den inneholder også oversikt over 65 varehus, kjøpsinformasjon, informasjon om miljø -og samfunnsansvar, cafemeny og annet nyttig. Katalogen med tilhørende prissetting kommer ut 2 ganger i året, noe som gir forutsigbarhet fort kundene. Vi ønsker å kunne tilby kvalitetsvarer til best mulig pris med den enkle filosofien at dårlig kvalitet er dyrt. Biltema handler alltid direkte fra produsentene og slipper dermed fordyrende mellomledd. Hele sortimentet finnes også her på www.biltema.no.

 

Om Biltema Original

Med konseptet Biltema Original tilbyr Biltema rimelige reservedeler med samme kvalitet, utførelse og funksjon som den delen bilprodusenten opprinnelig monterte. I sortimentet finnes utvalgte reservedeler til nesten 6000 bilmodeller produsert mellom 1946 og 2019. Biltemas reservedeler og leverandører er nøye utvalgt for å oppfylle de kvalitetskravene man forventer av Biltema Original. Biltema gjennomfører en nysatsing innen reservedelssortimentet og har for første gang laget en separat reservedelskatalog.

 

Biltemakatalogen

Biltemakatalogen

Bla i den
Biltema Original

Biltema Original

Les mer