I dag kommer den nye Biltemakatalogen!

I dag kommer den nye Biltemakatalogen!

I over 60 år har vi utviklet vårt produktsortiment for at du som kunde både skal spare tid og penger ved å legge handelen hos oss. Dette halvåret er ingen unntak, katalog 146 i rekken inneholder hele 900 nye produkter og endelig er den klar.

Katalogen garanterer deg som kunde, lave og forutsigbare priser, som tilbys igjennom utsalg fra biltema.no og 66 lokasjoner i Norge.

Enten du søker produkter til trening, oppussing, kjæledyr, hagen, bilen, båten, badet, eller kjøkkenet så skal du være trygg på at vi har produktene du trenger. Med over 19.000 små og store produkter i sortimentet er vi i dag en av Norges mest besøkte handelsdestinasjoner. Vi håper at katalogen appellerer og øker din kjennskap til vårt enorme sortiment.

Sortimentet er i stadig utvikling og målet er å tilby et rikt utvalg av kvalitetsprodukter til en uslåelig pris.

Vi introduserer en rekke nyheter innenfor alle varekategorier. Noen av de mest spennende nyhetene i den nye katalogen er terrassegulv av kompositt, baderomsinnredning, fritid-og arbeidsklær, samtidig utvide vi også MultiX-serien med mindre maskiner på 10,5 V. Nyheter innen sykkel og sykkeltilbehør er også en viktig del av katalogen og satsningsområde for Biltema fremover. I tillegg har vi flere testede produkter som har gjort det bra i produkttester, som for eksempel vår barnehjelm som ble kåret best i test, i tillegg til verktøy med 5 og 10 års garanti. 

Mer bærekraftige valg i fokus

Tidligere i sommer publiserte Biltema en bærekraftrapport, og som en del av denne strategien introduseres flere produkter i bærekraftige materialer samtidig som det er introdusert miljøvennligere emballasjer. Biltema vil i årene fremover rette mer oppmerksomhet til reservedeler og instruksjonsmaterialer for å bidra til å forlenge livslengden på produktene.

Biltemakatalogen blir distribuert til en million husholdninger i Norge to ganger i året. Papiret som brukes i selve katalogen kommer også fra bærekraftig skogbruk. Den nyeste katalogen, utgave 146, inneholder mer enn 900 produktnyheter i selskapets stadig voksende produktsortiment. Hvis du har reservert deg mot adressert reklame, så kan du hente den nye katalogen i hvilket som helst Biltema-varehus, bla i den digitale versjonen her eller bestille katalogen hjem, helt kostnadsfritt ved hjelp av bestillingsskjemaet her.