Ny Biltemakatalog!

Ny Biltemakatalog!

Med rykende fersk katalog full av nyheter sparker vi i gang vårsesongen!

Sesongens katalog er fylt med over 750 spennende produktnyheter i alle varegrupper. Blant annet presenterer vi vårt nye sykkelsortiment som inneholder nye sykkelvarianter som i år også inkluderer en praktisk elektrisk cargo-sykkel, tøffe BMX- og terrengsykler, i tillegg til en rekke dame, herre og barnesykler. En av hovednyhetene er den nye maskinserien «Biltema Multi-X 18V» med 11 elektroverktøy, 2 hagemaskiner og en arbeidslampe i høy kvalitet. Serien er utviklet for høy funksjonalitet, samtidig som den er snill mot både lommeboken og miljøet, siden alle produktene drives med det samme kraftige Litium-ion batteriet. Mange av vårens nyheter kommer innen kategorien hjem, med mye nytt og fint innen hagemøbler, grill og interiør. 

Vi fortsetter å satse på reservedeler til bil, og lanserer en ny og enda større reservedelskatalog kalt «Biltema Original». Den nye Biltema-katalogen og Biltema Original blir tilgjengelig på nett og i varehus mandag 16. mars. Den vil også bli distribuert til husstander i uke 12.

"
Kjøp&Hent i alle varehus

Nytt i år er at du nå enkelt kan handle online fra Biltemas hjemmeside. Via tjenesten Kjøp & Hent har du muligheten til å finne varene dine i fred og ro, legge dem i handlelisten, betale og hente varene innen 48 timer. Våre ansatte behandler bestillingen, og varene er klare til å hentes i varehuset innen 2 timer.

"

- Årets vår- og sommerkatalog inspirerer til deilige sommerkvelder med familie og venner, noe som henger godt sammen med vårt mål om å være hele familiens varehus. Fullspekket med spennende nyheter håper vi denne katalogen faller i smak, enten den leses i stua, båten, garasjen eller på hytta sier Dag Bergby, Daglig leder Biltema Norge.

Biltemakatalogen

Biltemakatalogen

Bla i den
Biltema Original

Biltema Original

Les mer