Biltema idag

Det er ingen hemmelighet at vi på Biltema har hatt et en eventyrlig vekst siden den aller første biltemabutikken åpnet her i Norge i 1983. Denne utviklingen har gitt virksomheten vår en god posisjon på det norske markedet og våre ambisjoner er å fortsette å gi markedet sterk konkurranse og dermed presse prisene ytterligere.

Vi ønsker å være der du som kunde er, med fysiske varehus, da vi mener det er viktig å opprettholde et fysisk kundemøte for å skape en relasjon mellom deg som kunde, oss og produktene vi tilbyr. Dine opplevelser er viktig for oss.

Vi ser at private utbyggere stadig stiller høyere krav til miljø og kvalitet når de bygger ut eller foretar andre byggeprosjekter i ulik skala. Og med et voksende oppussingsmarked ønsker vi å kunne tilby deg som kunde kvalitetsprodukter i et bredt utvalg og i en konkurransedyktig prisklasse.

Med tanke på den store andelen av plasskrevende byggevarer, sortimentsbredde og stort volum, er størrelsen på lokalet helt avgjørende for optimal drift. Det er derfor vi kun ønsker å bygge på handelsparker utenfor bysentrum, slik at vi skal få plass til alle varene, men også for at du med bil og henger skal få en uanstrengt og hyggelig handletur.

Vi teller 68 varehus i Norge og det kommer flere hvert år. Alt for at du som kunde skal nyte av vår gode tilgang, store sortimentsbredde og lave priser.

Velkommen til oss!