Biltema en viktig bidragsyter

Vår sosiale tilstedeværelse, mangfold og inkluderende tilnærming i lokalsamfunn er viktig for oss og vil fortsette å være fokus i vår fremtidige vekst. Det startet med prisgunstige bildeler for 56 år siden – og vi ekspanderer fortsatt. Vi tilbyr nå 19 000 ulike produkter til hele familien. I løpet av året har vi millioner av kunder i våre 140 varehus i 4 land, og antallet butikker skal dobles de kommende årene. Biltema er inne i en svært god utvikling, og Biltema-gruppen omsetter for drøyt 11 milliarder SEK i året.

Våre ansatte er vår viktigste ressurs og helt sentrale for at vi skal nå våre ambisiøse vekstmål. I Norden har vi nå over 4000 ansatte, og vi skaper over 300 nye arbeidsplasser hvert år. Vi har nesten 1000 sommerjobber, og for mange er Biltema deres første jobberfaring. Vi er svært solte over vår positive bedriftskultur, og vi legger til rette for at hver eneste person som blir med i vår familie får en mulighet til å lykkes og vokse med oss.

1.9 milliarder i selskapsskatt

Biltema er en solid og viktig bidragsyter. Med en samlet sum på 1,9 milliarder SEK i selskapsskatter de siste fire årene, er vi stolte av å kunne bidra med betydelige skatteinntekter i de nordiske landene. Våre ansatte bidrar med kommunale skatter, som er viktig i flere små regioner der vi har etablert oss. Vi følger selvfølgelig de lover og forpliktelser i de land vi driver virksomhet, og sikrer at alle våre leverandører følger våre strenge krav innen helse og sikkerhet.

Å gjøre en positiv forskjell i verden er noe vi brenner for. Fra lokal inkludering og tilstedeværelse, mangfold, miljøfokus og gjennom Biltema Foundation jobber vi hver dag for å påvirke det vi kan og gjøre verden til et bedre sted.

For mer informasjon om vårt ansvar, se www.biltema.com/environment og www.biltemafoundation.com.