Våre sykkelmodeller - hvilken passer for deg?

Våre sykkelmodeller - hvilken passer for deg?

For deg som sykler på jobb, for deg som sykler i byen og for deg som sykler i skogen. For deg som er stor, og for deg som er liten. Vi har sykkelen som passer deg.

Som Nordens største forhandler av sykler har vi stort utvalg med bred variasjon. Vi har sykler til enhver anledning, slik at du finner en sykkel som passer perfekt for deg. Vår Yosemite-serie er utviklet for det nordiske klimaet, der sykkelens funksjon og holdbarhet står i fokus, slik at du skal kunne bruke den i mange år uavhengig av klima og vær. Med Yosemite kommer du nærmere naturen – på en kvalitetssykkel som gir deg frihet og lar deg suse langs veien. Med Biltemas sykler får du den samme gode standarden som hos mange andre sykkelforhandlere – til en god pris!

Men hvilken sykkel passer best for deg? La oss finne ut hvilken av modellene våre som passer for deg og dine behov.

Sykle til jobb

Ønsker du å sykle til jobb? Da trenger du kanskje en pålitelig og stabil sykkel. Vi ser på sykkelmodellene som passer perfekt når du skal pendle til jobb.

Damesykkel

Hvilken damesykkel du bør velge til pendlingen, avhenger av hvor langt det er til jobb. Sykkelmodellene City Ride, City Classic, Classic, City Comfort og Single Speed er moderne og komfortable sykler som passer like godt til pendling som i mindre og større byer.

City Ride leveres med sykkelkurv, sykkellys og bagasjebærer, akkurat som City Classic. Den eneste forskjellen er at City Classic og City Comfort har enten 3 eller 7 gir og leveres med godkjent rammelås.

Modellen Classic har også 3 gir, men den har ikke sykkelkurv eller sykkellys. Hvis du foretrekker en sykkel uten gir, bør du ta en titt på Single Speed.

Hvis du skal pendle lenger, anbefaler vi modellene Roller og Trekking, som har flere gir og er allsidige pendlersykler.
Modellen Roller har 7 gir, og Trekking har opptil 21 gir. Jo flere gir sykkelen har, desto lettere blir det naturligvis å sykle lengre strekninger og på forskjellig underlag.

Modellen Roller har fått navnet sitt fra sykkelens «roller-bremser» fra Shimano, som er montert både foran og bak. Det er bremser med god bremsekraft, og som stort sett er vedlikeholdsfri.

Se vårt brede sortiment av damesykler

Herresykkel

Hvis du trenger en herresykkel til pendling, anbefaler vi modellene Roller og Trekking. Roller er en lett pendlersykkel med 7 gir, og Trekking har 21 gir – perfekt til lengre avstander.

Finn din herresykkel blant våre modeller.

Landeveissykkel

Hvis du er ute etter en pendlersykkel med sporty utseende, bør du ta en titt på modellen Trekking. Det er en pendler- og langtursykkel med gode egenskaper, lett aluminiumsramme, justerbar styrestem og 21 gir.

Utforsk vårt sortiment av landeveissykler.

Elsykkel

Hvis du foretrekker en elsykkel til pendlingen, anbefaler vi damesykkelen E-comfort Pro. Det er en klassisk elsykkel som passer perfekt til pendling. Vi tilbyr også modellene Mid Drive Dome og Mid Drive Madera. Dette er sporty modeller med sterk motor som gjør dem perfekte til pendling på landevei, grusvei eller i byen.

Här hittar du alla våra elcyklar.

Sykle i byen

Sykler du kortere strekninger i byen, og trenger du en stabil og enkel sykkel som gjør det enkelt å ta seg frem gjennom gater og torg? Pendler du kollektivt, og trenger du en lett sykkel som du kan ta med deg i byen? Hos oss finner du sykkelmodellene til byen!

Damesykkel

Modellene City Ride og Classic har 3 gir og passer perfekt i byen – og naturligvis utenfor byen også. Dette er moderne og allsidige sykler med komfortabel sittestilling og lavt innsteg. Lavt innsteg betyr at rammen er så lav at man bare kan gå på sykkelen uten å måtte løfte foten over setet. Alle syklene har en praktisk bagasjebærer, og modellen City Ride leveres også med sykkelkurv, slik at det blir enkelt å ta med handleposene eller jobbvesken.

Vi har også en damesykkel uten gir. Den heter Single Speed og er en retroinspirert damesykkel med solid stålramme og komfortabel sittestilling.

Se vårt store utvalg av damesykler.

Herresykkel

Herresykkelen City Folding er lett og enkel å felles ammen, slik at du enkelt kan ta den med deg når du går på bussen eller inn på kontoret.

Finn din heresykkel blant våre ulike modeller.

Elsykkel

Vi har også en sammenleggbar elsykkel som heter Folding. Som City Folding-modellen kan den enkelt felles sammen, men den har motor, slik at du får ekstra kraft når du sykler. Elsykkelen City Sport er også en god bymodell. Den har forsterket aluminiumsramme og batteri integrert i rammen, slik at den får et mer sporty utseende. Sykkelen har også kontroller med 6 forskjellige assistansenivåer samt batteriindikator.

Se våre elsykler.

Sykle i skog og terreng

Er du en eventyrer som elsker fart, og som ikke lar deg stoppe av gjørmete terreng og kronglete stier?


Hvis du liker krevende terreng, kan mountainbikene Pulse XC og Tamarack være et godt valg!

Designen, de brede dekkene og de mange girene gjør disse syklene til det perfekte valget for krevende sykkelturer i naturen. 

Hvis du foretrekker en mountainbike for lettere terreng, som grus og enklere stier i skogen, kan du ta en titt på modellene XC og X-trail. X-trail har også litt høyere rammehøyde enn våre andre mountainbikes, så den passer for deg som er litt lenger.

Vi har også mountainbikes som er utformet for at du skal kunne hoppe og trikse, men som du også kan sykle på butikken eller til skolen med – nemlig vår Free Rider, en sykkel som passer til barn og ungdom.

Sjekk vårt utvalg av terrengsykler.

Elsykkel

Vil du ha en elsykkel som fungerer godt i terrenget? Da bør du ta en titt på Embt Hetcy-E og Fat Tire E! Embt Hetcy E er en mountainbike for lettere terreng, men med litt bredere dekk enn en vanlig mountainbike. Fat Tire E er en mindre sykkel med høyt styre, slik at du sitter godt mens du sykler.

Se våre elektriske terrengsykler.

På tide med en elsykkel?

På tide med en elsykkel?

Oppdag vårt sortiment av batteridrevne sykler. Alt fra klassiske modeller til mer sportslige varianter.

Se sykler
Oppdag våre sykler

Oppdag våre sykler

Utforsk vårt utvalg av sykler, enten du er en ivrig sportsyklist eller en ivrig bysyklist.

Oppdag
Ikke glem sykkelhjelmen!

Ikke glem sykkelhjelmen!

Det er viktig å ha riktig utstyr når man sykler

Les mer