Er dette sommeren du setter sofaen på sjøen?

Er dette sommeren du setter sofaen på sjøen?

Yes, det er sommer. Kanskje titter solen frem, kanskje blir det bading, kanskje blir det roadtrip, festival, fjellferie, byferie eller sitte-og-glo-ut-i-lufta-ferie. Kanskje blir det alt. Kanskje blir det ingenting. Hva sommeren vil bringe har vi ikke peiling på, men hvis du vil fylle den med så mye strandmoro som mulig, ja da har du kommet rett! Her er noen tips fra våre vannfolk og eksperter på strand, vann og bading.

Stå på vannet.

Stand Up Paddleboard, aka SUP, er gøy. Ikke bare gir det en utrolig frihetsfølelse å padle utover sjøen stående på et brett. Et oppblåsbart SUP-brett er lett å ta med, lett å pumpe opp, lett å bruke og utrolig morsomt. God trening er det også, hvis du er opptatt av sånne ting.

 

Sjøsett en sofa.

Jepp, livet i sofaen er digg! Så hvorfor ikke sjøsette en sofa og henge den etter båten i sommer? Da snakker vi selvfølgelig ikke om den ekte sofaen din. Den kan bli foran tv-en. Nei, sofaen vi snakker om er av et helt annet kaliber. Sett igjen ostepop-skåla hjemme, glem Netflix and chill og gjør deg klar for action i vår sofa-tube. En to-seters godsak du bare kan pumpe opp, feste bak båten og sprette over vannskorpa i.

Er du av det mer tradisjonelle slaget? Da har vi selvfølgelig tuber av den vanlige typen også.

Ta deg vann over hodet.

Selv om livet er best på topp, finner man ofte mye morsomt på bunn. Havets bunn, selvfølgelig. Med snorkel og maske får du et morsomt avbrekk fra livet på land. Avkjølende er det også.

Ligg, ligg og ligg enda litt til.

Å gjøre ingenting er også å gjøre noe. Faktisk kan det være noe av det beste du gjør i sommer. Disse geniale liggesekkene tar null plass, er null stress å blåse opp og gir maks komfort akkurat når det trengs.

Gjør det du vil.

Ja, faktisk. Det er din sommerferie. Gjør som du vil, men vær snill og ha det morsomt. Og husk – vi har det meste, som regel til en lavere pris enn de fleste.