Studieplassen er i boks. Er flyttelasset det?

Studieplassen er i boks. Er flyttelasset det?

Å flytte inn i ny leilighet kommer ikke til å bli noe problem, tenker du kanskje. Du eier jo bare litt klær og noe småtteri. Eller gjør du egentlig det? For det er først når du flytter at du virkelig skjønner hvor mange ting du har. For ikke å snakke om hvor mye de veier og hvor lett de går i stykker. Her er noen tips og produkter som kan bidra til å gjøre flytteprosessen litt enklere.


Det er ikke bare bare å bære og bære
Vi kan ikke love at med flytteesker fra Biltema vil flyttingen gå som en lek. Flytting er og blir hardt arbeid. Men med flytteesker fra Biltema trenger du ikke være verdensmester i Tetris for å fylle verken eskene eller bilen. Våre romslige esker tåler opptil 30 kilo og passer perfekt både oppå og ved siden av hverandre.


Knuste glass og knuste drømmer
Vi kan knapt tenke oss noe kjipere enn å bære, slite, hale og dra, for så å finne ut at alt som er i stand til å bli knust har blitt knust og må bæres, slites, hales og dras på dynga. Med bobleplast, bølgepapp og pakketeip fra Biltema kan du sørge for at eiendelene dine får det så trygt og komfortabelt i flytteeskene at de nesten må overtales til å komme ut igjen.


Har du alt du trenger?
Flyttelasset er på plass. Det åpner for et nytt spørsmål. Mangler du noe? For noen ting bør finnes i ethvert hjem. Det vet alle som har forsøkt å åpne en hermetikkboks med en skrutrekker eller henge opp et bilde med en sko. Biltema har både bokseåpner og verktøysett. Vi har også korkåpner, kleshengere, tørkestativ, søppelkasser og en hel masse andre produkter som er kjekke å ha og forferdelig frustrerende å mangle.

Nå er det opp til deg
 Vi dømmer ingen og har både yogamatte og kaffetrakter. Vi håper du vil trives i ditt nye hjem. Og husk at om du skulle trenge noe, så er det stor sannsynlighet for at vi har det til en stipendvennlig pris. Lykke til med studiene!