14990

Beltepute

Art.nr. 39-804

Kjøp og Hent

Send din bestilling nå og få varene dine på ditt Biltemavarehus innen 2 timer!
Slik fungerer Kjøp & Hent
Bilbeltepute for barn mellom 15–36 kg (fra ca. 4 år). Godkjent i henhold til ECE R44/04 gruppe 2–3. Utstyrt med beltestyring og utskiftbart trekk. Trekket på belteputen kan tas av og vaskes i samsvar med anvisningene på etiketten. Bilbelteputen kan brukes i alle kjøretøy med 3-punktsbelte som er godkjent i henhold til ECE R16 eller tilsvarende standard. Puten kan brukes både i forsetet og baksetet.

VIKTIG
Dersom bilen har en innkoblet kollisjonspute på passasjersiden, må barnet være minst 140 cm høyt for å kunne sitte i forsetet. Plasser puten i setet og dra beltet som vist på bildet. OBS! Pass på at barnet sitter rett mot bilens ryggstøtte før du spenner fast bilbeltet. Bilbeltet skal gå over skulderen og IKKE over halsen. Like viktig er det at bilbeltet skal gå under armstøtten, som vist på bildet. Gå aldri fra barnet uten tilsyn på belteputen, og gjør ingen endringer på den.

ADVARSEL!
Dersom belteputen utsettes for hard påkjenning, f.eks. hardt slag eller kollisjon, skal den skiftes ut for å garantere sikkerheten.

Andre kunder har også kjøpt

Relaterte produkter