Hva er Kjøp & Hent?

Med Kjøp & Hent kan du velge varene dine i fred og ro på biltema.no, legge dem i handlevognen, betale og hente varene ved varehuset så snart det er klart.

1. Start med å velge ditt varehus i menyen øverst til venstre på nettsiden. Du kan bestille ved å legge varer i handlevognen og deretter trykke på den blå "gå til kassen" knappen. Du må handle for minimum 300 kr for å kunne handle på Kjøp & Hent. 

2. Videre oppgir du informasjon om hvem som skal hente varene du har bestilt og hvordan vi skal varsle deg når varene er klare til henting. Du vil få oversikt over varene du har bestilt og hvor mye du må betale. 

3. I neste steg ser du et sammendrag av informasjonen du har oppgitt samt hvilke varer du har valgt. Nå er ordren klar for å betales. Betalingen skjer i samarbeid med Qliro og kan enten gjøres med kort eller med faktura. 

4. Du vil få beskjed når de er klare til å hentes. Varene må hentes innen 48 timer etter at du har mottatt beskjed om at de er klare til å hentes. 

Hva er dine fordeler?

  • Du kan handle døgnet rundt på www.biltema.no.
  • Du sparer tid - varene er klare for henting i varehuset.
  • Tjenesten er gratis og tilgjengelig for kjøp over 300 kr.

Generelle vilkår ”Kjøp & Hent”

Disse generelle vilkårene gjelder mellom deg som forbruker og Biltema Norge AS, når du handler varer på biltema.no og henter varene i ditt Biltema-varehus.

Generelle vilkår ”Kjøp & Hent”.

Angrerett-skjema

Har du spørsmål?

Dersom du har spørsmål knyttet til hvordan Kjøp & Hent-prosessen fungerer, kan du kontakte kundeservice. Våre medarbeidere på kundeservice er klare til å svare på spørsmålene dine på kundeservice@biltema.no eller på 22 22 20 22 (hverdager 08.00-18.00 Lørdag 09.00-17.00).