Hva er Kjøp & Hent på Biltema?

NB! Grunnet stor pågang i Oslo, Bærum og Skjetten i forbindelse med koronasituasjonen, kan noe ekstra pakketid forekomme. Vi sender deg en bekreftelse straks ordren er pakket og klar. 

Nå har du muligheten til å finne varene dine i fred og ro, legge dem i handlelisten, betale og hente varene vil være klare til henting innen 2 timer. Våre ansatte behandler bestillingen, og varene er klare til å hentes ved vareutleveringen.

Hvordan fungerer Kjøp & Hent-prosessen?

Start med å velge ditt varehus i menyen øverst til venstre på nettsiden. Du kan bestille ved å legge varer i innkjøpslisten og deretter trykke på den blå Kjøp & Hent knappen.

Videre oppgir du informasjon om hvem som skal hente varene du har bestilt og hvordan vi skal varsle deg når varene er klare til henting. Du vil få oversikt over varene du har bestilt og hvor mye du må betale.

I neste steg ser du et sammendrag av informasjonen du har oppgitt samt hvilke varer du har valgt. Nå er ordren klar for å betales. Betalingen skjer i samarbeid med Ressurs Bank og kan enten gjøres med kort eller med faktura. 

Spar tid ved å kjøpe varene dine på nett! 2 timer etter bestillingen er de klare til å hentes i varehuset! Varene må hentes innen 48 timer etter at du har mottatt en ordrebekreftelse.

Med Kjøp & Hent kan du også få varene dine utlevert rett i bagasjerommet på din bil. Les mer om hvordan dette fungerer via linken under. 

Slik fungerer Kjøp & Hent Drive In >> 

Hva er dine fordeler?

  • Du kan handle døgnet rundt på www.biltema.no.
  • Du sparer tid - varene er klare for henting i varehuset.
  • Hent varene dine 2 timer etter at du har bestilt.
  • Alt står klart til å bli hentet ved varehusets ”Kjøp & Hent” –disk.
  • Tjenesten er helt gratis!

Generelle vilkår ”Kjøp & Hent”

For å avklare hva som gjelder ved Kjøp & Hent, har Biltema utarbeidet generelle vilkår. Disse generelle vilkårene gjelder mellom deg som forbruker og Biltema Norge AS, når du handler varer på www.biltema.no og henter varene i ditt valgte Biltema-varehus.

Generelle vilkår ”Kjøp & Hent”.

Angrerett-skjema

Kjøp & Hent Drive In

Med Kjøp & Hent Drive In har du muligheten til å kjøpe varer på nett og få varene utlevert til bagasjerommet på din bil. Les mer om Drive In her

Har du spørsmål?

Dersom du har spørsmål knyttet til hvordan Kjøp & Hent-prosessen fungerer, kan du kontakte kundeservice. Våre kunnskapsrike medarbeidere på kundeservice er klare til å svare på spørsmålene dine på kundeservice@biltema.no eller på 22 22 20 22 (hverdager 08.00-20.00 Lørdag 09.00-18.00).