Hva er Kjøp & Hent på Biltema?

Nå har du muligheten til å finne varene dine i fred og ro, legge dem i handlelisten, betale og hente varene innen 48 timer. Våre ansatte behandler bestillingen, og varene er klare til å hentes ved vareutleveringen.

Prøv det ut nå, fremgangsmåten er enkel!

Hvordan fungerer Kjøp & Hent-prosessen?

OBS! Kjøp & Hent er for øyeblikket kun tilgjengelig på utvalgte varehus.

Velg varehuset der du ønsker å hente varene dine. Spesifiser hvem som skal hente varene og hvordan vi skal varsle deg når varene er klare for henting. Her har du også oversikt over dine valgte varer og hvor mye du skal betale.

I neste trinn vil du se et sammendrag av informasjonen du har lagt inn, og hvilke produkter du har valgt. Nå er bestillingen klar for betaling. Betaling skjer i samarbeid med Ressurs Bank og kan enten gjøres med kort eller faktura.

Spar tid ved å kjøpe varene dine på nettet, 2 timer senere er de klare for å hentes i varehuset.

Hva er dine fordeler?

  • Du kan handle døgnet rundt på www.biltema.no.
  • Du sparer tid - varene er klare for å hentes i varehuset.
  • Hent varene dine 2 timer etter at du har bestilt.
  • Alt står klart til å bli hentet på varehusets ”Kjøp & Hent” –disk.
  • Tjenesten er naturligvis helt gratis!

Generelle vilkår ”Kjøp & Hent”

For å avklare hva som gjelder ved Kjøp & Hent, har Biltema utarbeidet generelle vilkår som gjelder dersom forskjellige scenarier oppstår. Disse generelle vilkårene gjelder mellom deg som forbruker og Biltema Norge AS, når du handler varer på www.biltema.no og henter dem i ditt valgte Biltema-varehus.

Generelle vilkår ”Kjøp & Hent”.

ANGRERETTSKJEMA-BILTEMA.pdf

Har du spørsmål?

Dersom du har spørsmål knyttet til hvordan Kjøp & Hent prosessen fungerer, kan du kontakte kundeservice. Våre kunnskapsrike medarbeidere på kundeservice er klare til å svare på spørsmålene dine på kundservice@biltema.no eller på 22 22 20 22 (hverdager 08.00-20.00 Lørdag 09.00-18.00).

Velkommen til Kjøp & Hent!