Biltema Café

Biltema Café

OBS! Midlertidige åpningstider: 10-18 (10-16).

Grunnet den pågående koronasituasjonen, har vi midlertidig redusert våre åpningstider. Vi tilbyr nå kun mat og drikke til å ta med. Det viktigste for oss i Biltema er å bidra til å begrense smitterisiko for deg som gjest og for våre medarbeidere. Vennlig hilsen oss i Biltema Cafe.


 

Slapp av i en hyggelig atmosfære og ta en pause i handlingen.

I flere av våre konseptvarehus finner du nå Biltema Café. Her kan du ta en matbit til kjente lave Biltema priser. Du finner blant annet den svært populære Biltema Burger’n på hele 160 gram her, og med hjemmelaget hamburgersalat fra Sørlandet, har denne blitt en kjempesuksess! Ønsker du noe enklere, kan du velge mellom for eksempel toast, baguett, pølser eller pizza. Vi har også kaffe, bakverk og softis til den som ønsker det. Målet er å åpne mange flere cafeer i tiden fremover, og dermed kunne tilby alle våre kunder en mer komplett og trivelig handleopplevelse.

Varehus med Biltema Café: Arendal, Bergen Sandsli, Bryne, Gjøvik, Gol, Haugesund, Jessheim, Kristiansand, Lillehammer, Lyngdal, Mosjøen, Skien, Steinkjer, Stjørdal, Trondheim, Vinstra og Stavanger.

 

Biltema Water

Biltema Water

Les mer her
Allergener i menyen

Allergener i menyen

Full oversikt her (PDF)