Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Tilbehør til baderommet

Kjøpeguide for tilbehør til baderommet – for et funksjonelt baderom!

Mangler du tilbehør til baderommet? Eller skal du innrede baderommet med en praktisk servant med underskap eller en varmende håndkletørker? Hos Biltema kan du velge blant mer enn 45 rimelige baderomsprodukter, slik at baderommet blir både pent og praktisk! I denne veiledningen forklarer vi fordelene med flere populære produkter.

 

Dusjforheng – led vannet dit du vil ha det

Et dusjforheng sørger for at vannet renner ned i sluket istedenfor ut på baderomsgulvet. For en drøy hundrelapp får du et dusjforheng i 100 % polyester hos Biltema. Velg blant fargene lilla, blått og hvitt med stripete mønster. Dusjforhenget leveres med metallmaljer og tolv ringer, slik at du kan henge det opp med en gang!

Dorullholder – gjør toalettbesøket litt mer elegant

Det er mye mer elegant å ha dorullen hengt opp enn at den står på gulvet. Det fikser du ved å kjøpe en dorullholder. Biltemas variant er laget av børstet stål, noe som passer perfekt på både moderne og litt eldre baderom. Ved montering trenger du ikke å være redd for å skade veggen. Dorullholderen henges enkelt opp med selvklebende tape.

Baderomsmatte – gjør morgenstunden koseligere

Det er deilig å gå inn på baderommet om morgenen og føle fleecen fra baderomsmatten mot de nakne føttene! Hos Biltema finner du deilige og myke baderomsmatter i rødt, hvitt, blått og grått. Vi har også en baderomsmatte med en U-formet side, slik at du kan legge den rundt toalettet.

Kroker – til morgenkåpen og toalettmappen

Akkurat som med doruller er det fint å henge opp morgenkåpen og toalettmappen på veggen. Hos Biltema finner du mange forskjellige kroker med både elegant, unik og forkrommet design.

Servant og underskap

Det er alltid lurt å ha et sted å sette fra seg ting man ikke vil ha fremme. Og det kan du gjøre med en fin servant med underskap. I tillegg er underskapet et godt alternativ for å skjule vannrørene fra vasken. Hos Biltema finner du fine og praktiske servanter og underskap til baderommet.

Baderomsspeil

Hvem vil vel ikke kunne speile seg samtidig som man pusser tennene eller vasker ansiktet om morgenen? Hos Biltema finner du baderomsspeil med en praktisk hylle, slik at du kan legge fra deg tannbørsten eller håndkremen. I tillegg skaper speilet en følelse av rom, slik at baderommet virker større.

Håndkletørker

Håndkletørkeren varmer og tørker håndklærne raskt, samtidig som den reduserer luftfuktigheten og øker varmen på baderommet. Ganske enkelt en fin og praktisk interiørdetalj!

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.