Biltema Bedrift

Bedrifter som er pris- og kvalitetsbevisste bør ha en konto hos oss!

Opprett konto/Logg inn på bedriftsportalen

Som bedriftskunde hos Biltema kan du:

 • Søke om kreditt med Bank ID og få svar i løpet av minutter, dersom du er signaturberettiget i firmaet
 • Handle ved alle våre varehus med ett og samme kundenummer
 • Administrere firmaopplysninger når det passer deg
 • Administrere dine prosjekter og personer med rett til å handle
 • Ha full oversikt over medgåtte kostnader for prosjekter, og dine ansattes uttak av varer
 • Søke opp kvitteringsdetaljer og fakturaer
 • Bruke strek- eller QR-kode fra mobilen til å handle
 • Delegere administreringen til andre i firmaet

Fordeler med Biltema Bedrift

 • Bredt varesortiment med over 19 000 varelinjer - noe for enhver bedrift
 • Lange åpningstider og god tilgjengelighet - over hele Norge
 • Bestill varene på nett og hent i varehus uten ekstra påslag
 • Samle kjøpene og betale med faktura
 • Ingen årsavgift eller kostnad for å opprette konto

Dersom du driver et enkeltmannsforetak eller ikke fikk godkjent søknaden - søk på Biltema kortet, eller kontakt oss på følgende e-postadresse: biltemabedrift@biltema.no


Med over 19 000 varer innenfor 8 varegrupper, har vi i dag et av landets bredeste vareutvalg - og våre ordinære priser tåler sammenligning med hvem som helst! Høyere kvalitet og lave priser - en uslåelig kombinasjon!

De fleste bilinteresserte vet allerede at Biltema er en pålitelig leverandør av biltilbehør, reservedeler og verktøy, men Biltema er mye mer enn dette. De siste årene har sortimentet blitt kraftig utvidet, og denne prosessen fortsetter. Nå tilbyr vi også kontorrekvisita, forbruksartikler, data- og mobiltelefontilbehør, maling, byggutstyr, sykler, husholdningsartikler, reiseeffekter og mye annet.

Vi har kun våre egne varemerker. Vi kjøper store volum og gjerne av merkevareprodusentene, men du betaler ikke noe ekstra for merket. Vi har effektiv logistikk i alle ledd. Våre varehus mottar ett stort lass med varer i uken fra vårt enorme sentrallager i Sverige. På denne måten får vi ned logistikkostnadene, noe som igjen holder prisene på våre varer nede!

Høyere kvalitet
Vi etterstreber høyere kvalitet på våre produkter. Den enkle tanken bak dette er at dårlig kvalitet er dyrt. God kvalitet definerer vi som at produktet skal være feilfritt og svare til kundens forventninger.

For visse produktområder, som for eksempel verktøy, finnes det flere tydelige kvalitetsnivåer. Det høyeste nivået, som kjennetegnes ved at produktene har 10 års garanti, henvender seg framfor alt til kvalifiserte brukere, som bruker verktøyene i yrkessammenheng. Prisen på slikt verktøy er meget konkurransedyktig i forhold til kvaliteten på produktene.

Produkttesting
Ved levering fra fabrikkene har Biltema egen kvalitetskontroll som foretar alt fra stikkprøver til kontroller av hele leveranser før de får pakkes og sendes til Biltemas lager.

At våre produkter holder høyere kvalitet, bekreftes også gjennom de mange uavhengige tester som gjennomføres, der våre produkter flere ganger har blitt testvinnere.


KJØP & HENT!
Bestill varene på i vår bedriftsportal – hent i varehuset.
Vi tilbyr tjenesten «Kjøp & Hent» til bedrifter, i alle våre varehus.

Her kan du som bedriftskunde bestille ønskede varer på vår bedriftsportal og hente varene i butikk. Vi pakker og sender en bekreftelse på SMS når bestillingen er klar for henting.

Kundesenter telefon: 22 22 20 22.

E-post: biltemabedrift@biltema.no