Norges største katalog – ute nå!

Norges største katalog – ute nå!

Rykende fersk Biltema-katalog, på hele 676 sider er nå på vei til alle postkasser og 64 varehus i Norge. Katalogen er for øvrig nummer 140 i rekken!

Prisene går ned

Biltema er kjent for sine faste, lave og forutsigbare priser - og endrer hovedsakelig prisene sine kun 2 ganger i året, ved katalogslipp. - Nok en gang blir det billigere å handle på Biltema. Vi snakker rundt 700 prisjusteringer i kundens favør ved dette katalogslippet, sier markedsansvarlig, Dag Bergby i Biltema Norge. 

Mye nytt

Katalogen er proppfull av spennende nyheter fra Biltemas alle 8 produktgrupper.  Du finner blant annet en helt ny penselserie av høyeste kvalitet, ny sort verktøyserie med 10 års garanti, og ikke minst masse nytt til hus og hjem.

Ny treningsserie

-          Skal jeg velge ut en favorittnyhet, må det være vår nye treningsserie, sier Bergby. Serien omfatter alt fra treningsbenker og vektstenger, til yogamatter og hoppetau. Serien er av høy kvalitet og til markedets desidert laveste priser.  Vi fortsetter å presse sportsbransjen på pris, slik vi blant annet gjør på sykkel.

/

Miljøvennlig kjede

I tillegg til å kunne lese om nyheter kan du også lese mer om Biltemas viktige miljøarbeid, som togtransport og miljøvennlige varehus 

Med det nye prosjektet «Plastjegerne» vil vi ta pioner-rollen som første varehuskjede i Norden med målsetning om redusere bruken av plast med 80% i vår virksomhet. Vi er alle veldig stolte av dette, sier Bergby.

Meny

Ikke nok med over 19 000 forskjellige varer – Biltema katalogen inneholder også for første gang hele cafemenyen med priser og bilder.


– Cafékonseptet er blitt kjempepopulært og skal utvikles videre, og det vil bli mange flere cafeer i tiden som kommer, sier Biltema lederen som selv har 2 wiener i potetstappe som favoritt. Ellers er Biltema-burgeren en av de virkelige storselgerne, sammen med softis i de varme periodene.

Kommer i løpet av uke 34

Katalogen blir distribuert i løpet av uke 34. Den vil også kunne leses digitalt HER, og du har mulighet til å laste den ned som PDF HER

Har du reservert deg mot uadressert reklame, kan du enkelt registrere deg som abonnent HER, og vi sender deg katalogen adressert!