Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

LED-pærer

LED-teknologien har sørget for nye muligheter. Høyere kvalitet og et bredere utvalg har gjort det enkelt å lage interessante og funksjonelle lysbilder. Dessuten bruker LED-lamper lite strøm, slik at det kan lønne seg å skifte ut lyskilder i hjemmet eller på arbeidsplassen. Hos Biltema finner du det meste til gode priser.

 

Ny energimerking

Energimerkingen gir forbrukerne informasjon om energiforbruket til husholdningsprodukter. Fra og med 1. mars 2021 ble det innført en ny energimerking.

På nettstedet vises produktene med den nye energimerkingen. Frem til 1. mars 2023 kan produktene leveres med den gamle energimerkingen på emballasjen. Produktet er det samme uavhengig av energimerkingen.

Slik er endringen:

Den tidligere skalaen med A+++/A+ er erstattet av en skala fra A til G. Skalaen er basert på større mellomrom mellom energiklassene, slik at det blir enklere for forbrukerne å sammenligne produktene.

Bruk QR-koden på emballasjen til å lese mer om produktets spesifikasjoner.

Hvis du vil vite mer om belysning og valg av lyspærer, kan du lese guiden vår under.

Guider for valg av belysning >>>