Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Treleker

Her finner du en serie med holdbare og tidløse treleker, som kan gå i arv mellom søsken. Trelekene trener motorikk, samtidig som de er morsomme, lærerike og utviklende. 

Sortimentet er nøye utvalgt, der fokus er på leker som utvikler kreativitet, lekeglede og sosialt samspill. I vårt store sortiment finner du alt fra togbaner til kjøkkenredskaper. Scroll ned å gå på oppdagelsesferd blant lekene, du kommer helt sikkert finne noe som barna liker. 

 

 

Vi har trelekene til dine barn

Leker er ikke bare en kilde til glede og underholdning, de kan også være en kilde til motorisk utvikling og læring. 
Utvalget av leker er nest inntil uendelig, og du kan kjøpe leker i alle former, farger, størrelser og materialer. Det finnes mange forskjellige plastleker i butikkene, men en stor andel av lekene er også laget i tre. På denne siden finner du vårt utvalg av treleker.

Er ditt barn på tuppa etter treleker, og deler du samme interesse, så har du kommet til riktig side!

Tre gode grunner til å kjøpe treleker

I årtiender har plastleker vært veldig poulære, men de siste årene har det blitt en større interesse for treleker. De henger sammen med at mange foreldre har fått opp øynene for de mange fordelene som finnes med treleker.

  1. Lekene er ofte mer miljøvennlige og holdbare
    I vårt sortiment selger vi bare treleker uten skadelige kjemikalier. Dette er ikke bare en fordel i forhold til barnets helse, men også i forhold til miljøet. Plast, som mange leker er laget av, belaster vanligvis miljøet mye enn tre, og derfor kan leker i tre være et godt alternativ til andre leker.

  2. Treleker har ofte lang levetid
    Treleker av høy kvalitet er nesten umulige å slite ut. Hvis du ønsker å kjøpe et leketøy til din sønn eller datter, der funksjonen og utseendet varer lenge, til tross for hyppig lek, bør du velge et leketøy i tre

  3. Treleker tilbyr et tidløst design.
    Treleker kan med fordel arves, ikke bare fordi. god holdbarhet og lang levetid, men også pga. den tidløse designen som mange av lekene har.

Den perfekte gaven til barn og barnslige sjeler

Leker er alltid en god idé å gi bort i gave. Det er imidlertid ingen hemmelighet at noen leker er mer populære enn andre. Et godt eksempel på populære leker er treleker. Spesielt togskinner og parkeringshus i tre har en tendens til å falle i god jord hos de fleste barn. Leter du etter den perfekte gaven eller julegaven til barnet ditt? Vurder om treleker ikke kan være et godt alternativ!

Bestill og hent treleker i dag

Det skal være enkelt og billig å kjøpe treleker - og det er det Biltema gjør. Du kan bestille treleker online og deretter hente dem på varehuset Biltema.

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.