Kjøp & Hent  - Kjøp på nett og hent i varehuset. Biltema Appen  - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema  - Få kvitteringene dine digitalt Biltema Bedrift  - Logg inn

Julenisser

På låven sitter nissen … Og hva er vel en ekte jul uten små og store nisser som fyller alle kriker og kroker av hjemmet? Pynt hjemmet ditt med søte, morsomme, små eller store nisser som garantert bidrar til å skape følelsen av at du er midt i ditt eget lille nisseverksted.

Julenisser innendørs

Julenisser er julepynt som enkelt bidrar til julestemningen. Plasser de i bokhyllen, på nattbordet eller ved TV-en. Da har du alltid den koselige og nesten eventyrlige høytiden i nærheten. Julenissene våre finnes i mange forskjellige former og størrelser, slik at alle i familien kan velge sin egen lille husnisse. Julenisser er også den perfekte gaven til noen du er glad i. For hvem blir vel ikke glad av en fin liten nisse?

Julenisser utendørs

Pynt opp i hagen og hele nabolaget med utenisser som umiddelbart fører tankene til nisseland. Skap din egen eventyrverden med nisser som klatrer opp mot taket, eller som stemningsfullt lyser opp innkjørselen i vintermørket. Det er bare fantasien som setter grenser, men husk at det er lov å dra på når det er jul, for det skjer bare én gang i året. 

Vet du ikke helt hva du skal gi i julegave?

Kjøp et gavekort, slik at dine nære og kjære selv kan finne julegavene sine i vårt spennende sortiment. Da gir du alltid en julegave som de virkelig ønsker seg. 

Gavekortene våre

Inspirasjon til nisser

Nissen er myteomspunnet, og for de fleste er den typisk jul. Men hva er historien bak denne julekarakteren?

Julenisser med Biltema

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.