Fem tips som gjør hytteferien enda bedre

Fem tips som gjør hytteferien enda bedre

I en travel hverdag kan man fort begynne å drømme seg bort mot ferie og lengte etter bølger og skog. Hytta er et trygt tilfluktssted, fritt for bekymringer og mas. Hyttelivet blir enda bedre med rett utstyr.
Hyttelivet blir enda bedre med rett utstyr.

Hytta er et sted der man alltid har noe å pusle med samtidig som det er et sted for avkobling og hvile. For mange er hytteferien en avslappende kombinasjon av småjobbing og avkobling. For å få mest mulig ut av hytteopplevelsen, og tiden du bruker utendørs, er det lurt å investere i et par ting som gjør hytteferien enda bedre!

1. Et basseng eller boblebad gjør hytta litt mer luksuriøs

Kan du tenke deg noe bedre enn å nyte varme sommerdager i bassenget eller boblebadet? Oppblåsbare basseng er enkle å montere, og de er like enkle å pakke ned når vinteren nærmer seg. Det slitesterke materialet sørger for at du har glede av ditt eget mini-spa i flere år. 

75927

2. Den beste hyttematen er naturligvis grillmat!

Hytteliv og grill er en uslåelig kombinasjon. For mange er hyttemat synonymt med grillmat, og det er ikke så rart. På grillen kan man lage allsidige og smakfulle delikatesser til hele familien. Det er helt opp til deg om du vil lage mat på kullgrill, gassgrill eller elektrisk grill – resultatet blir uansett perfekt. I tillegg til vanlige griller har også kombinasjoner av grilltønne og røyk, såkalte røykgriller, kommet på markedet. De er perfekte til såkalt BBQ-grilling, der maten tilberedes sakte og så lenge som mulig for å sikre et mørt sluttresultat.

75934

3. Hage- og vannspill gjør hytteferien morsommere

Morsomme spill og leker holder feriehumøret oppe. Plasser en vannspreder på plenen, slik at barna kan ta en forfriskende dusj på en varm sommerdag. Eller ta en dukkert med en strandball og utfordre hyttefolket til en leken vannpolokamp. Eller så kan du koble av på bademadrassen i vannet.

I hagen kan du prøve krokket, et perfekt spill for hele familien. Eller så kan du montere en frisbeekurv og gjøre frisbeekastingen til et spennende presisjonsspill. Fint tidsfordriv på hytta er også pinnespillet Mikado, hage-Yatzy, ringspill, strandtennis og kulespillet Boccia. Og vi må ikke glemme trampolinen, som er en garantert suksess blant de minste!

75938

4. Sjelen hviler når du ligger i en solstol eller hengekøye

Av og til er det deilig å bare koble av og ligge i ro og ta nyte omgivelsene. Koble av med en spennende bok eller ta en oppfriskende lur i en solstol eller i hengekøyen. Den værbestandige solstolen kan stå på både plenen, terrassen og stranden. I tillegg tar den sammenleggbare stolen lite plass når du pakker den bort for vinteren. Hengekøyen kan du henge mellom to solide trær eller bruke et hengekøyestativ.

75942

5. Nyt sommeren i skyggen med en parasoll

Det er deilig å være ute i sommervarmen, men av og til kan det bli litt for mye sol. Parasollen beskytter mot sterk sol og gjør det mer behagelig å være ute på varme sommerdager. Det UV-beskyttede materialet sørger for at du er godt beskyttet under parasollen. I tillegg er den trekantede parasollen en stilig og praktisk interiørdetalj. Hvis du trenger beskyttelse mot regnet, er våre partytelt og paviljonger perfekte, og de skaper en god ramme for stemningsfulle middager under tak.