Alt du trenger til teltingen - uansett hva slags «telter» du er

Alt du trenger til teltingen - uansett hva slags «telter» du er

Skal du på mange småturer i sommer, eller har du skikkelige telteplaner i marka eller på campingplass? Eller liker du deg kanskje best under partyteltet i hagen? Vi har samlet alt du trenger for å være rustet for teltlivet!

Enkelt

Er du mest opptatt av å komme deg ut kjapt og heller bruke tiden på å nyte omgvivelsene og kose deg? Da er et popup-telt midt i blinken for deg.

Popup-teltet slår seg opp på et par sekunder, og det går nesten like raskt å pakke det sammen igjen. Du slipper å bruke tid og krefter på å sette opp teltet og ta det ned igjen når du skal hjemover, noe som er veldig praktisk!

950x580_telt.jpg

Popup-teltet kommer i en smart oppbevaringsveske, med myggnetting i innerdøra som holder myggen unna. Teltet er romslig og har plass til to personer, og teltet er i vannavstøtende polyester. 

Vi har laget en video som viser hvor enkelt det er å slå ned teltet her!

Se vårt utvalg av telt her.

En transportvogn kan brukes til å frakte utstyr til og fra bilen, og er lett å styre så lenge terrenget ikke er altfor krevende.

Det er viktig å passe på væskeinntaktet, uansett hvor "kort" tur du har planlagt. Vi foreslår å ta med en sammenleggbar vannkanne med kran. Det er en lett måte å sikre vannforsyningen ved teltet.

Et piknikbord med 4 krakker slås enkelt sammen til en smal, bærbar, koffert, og gjør deg klar til alle måltider!

950x580_telting.jpg

På teltur trenger man også noe behagelig å sove på. Et godt alternativ er en oppblåsbar ekstraseng og en lett sovepose. Med Biltemas oppblåsbare stol er du også sikret et behagelig sted å ta det med ro utenfor teltet.

Fotpumpe er en fin måte å få litt ekstra aktivitet i ferien. Det er også lurt å ha med seg en powerpack som kan lade to enheter samtidig, og en flaske med solcellelampe er en annen praktisk ting å ha med seg.

Partytelt

Mange liker seg likevel best hjemme i hagen. Der kan vi fyre opp kulegrillen, dekke bordet med duk og servise, og bare nyte sommerdagene med grønt, nyklippet gress med hele familien.

Våre partytelt kan romme alt fra noen få venner til hele slekta, og de holder også regnet ute dersom det ikke blir en supersolsommer i år.

950x580_partytelt.jpg

Denne sammenleggbare paviljongen er noe av det enkleste, og har Quick-Up-funksjon for rask og enkel oppsetting.

Vårt store partyteltet med seks kanter har tre veggdeler, og er kjempelett å sette opp. Skap en ekstra hyggelig stemning med lyslykter eller hagefakler som både gir litt lys og masse hygge.

En luksuriøs og komfortabel hammock med plass til tre personer passer til denne settingen, og vår har også rygg som kan felles ned og gjør hammocken om til seng.

Se vårt utvalg av partytelt og paviljonger.

Komfort og plass

Noen liker det litt stort, selv om det er camping vi snakker om: Litt ekstra plass, litt større seng, noen ekstra smarte løsninger. Kjør på med kuppeltelt!

Her snakker vi tre telt som kan kobles sammen; 6-mannstelt, 4-mannstelt og 2-mannstelt, så hele tolv stykker kan dra på tur. Det skal man selvsagt ikke gjøre uten forholdsregler i disse tider, men mange har jo en stor familie.

Hele «rekkehuset» er enkelt å sette opp, og kan fylles med mye komfort: Hva med dobbeltseng? Denne luftmadrassen har innebygd elektrisk luftpumpe som blåser den opp på 3-4 minutter.

Med denne teltløsningen kan du bli boende en stund, så her er det all grunn til å ta med bærbare grill og grilllkull

950x580_telting-.jpg

Det kan også være lurt å koble opp en bærbar dusj, hvis det er et stykke til nærmeste dusjmulighet. Da er man sikret at man blir ren og pen selv om man er ute!

I skog og mark

Tunnelteltet er perfekt for en rimelig tur i skog og mark: Lett og praktisk telt med soveplass til tre personer og plass til pakking og sosialt samvær.

Dersom det skulle bli skikkelig ille, og man vil ha det tørt litt utover selve teltet, så kan man også henge opp en presenning, for sikkerhetsskyld.

I den type vær kan det samtidig være smart å pakke med seg gummistøvler og regnponcho. Den bærbare dusjen har vi allerede nevnt, men den er virkelig også en utrolig nyvinning.

Her snakker vi altså om en praktisk dusj med oppladbar pumpe, dusjslange og dusjhåndtak, som du bare kan senke ned i bekken eller sjøen, eller en bøtte med vann, for den saks skyld. Denne bør være med uansett hva du har tenkt å gjøre i sommer!

Er du glad i å fiske når du er ute på tur? Utvalget vårt passer de fleste ferdighetsnivåer. Vi har sett både for ferskvann- og havfiske, og krabbefiskestenger til de som som foretrekker dette.

Se vårt utvalg av fiskeutstyr

950x580_fiske.jpg

Varehusutvalget er stort, og kvaliteten er god selv om det er rimelig. Teleskopstangen er blant annet best i test. Fiskekasse og håv bør med hvis du har selvtillit nok til å regne med at det blir fangst også denne sommeren.