Årets julegaveønsker

Mange er allerede godt i gang med julegavehandelen - men hva skal man finne på til alle sammen? Vi spurte sju nordmenn i ulike aldre hva de ønsker seg til jul - fra Biltemakatalogen.
68949

Navn: Arnstein

Alder: 52 år

Bosted: Lørenskog

Hvor og med hvem skal du feire jul i år? Jula blir feiret både hjemme på Lørenskog og på hytta ved Atnsjøen sammen med familien.

Hva er det beste med julen? Julestemning, tid for ro og stillhet og ettertanke.

Hvis du måtte velge én gave blant de åtte ønskene dine fra Biltema, hvilken ville du valgt og hvorfor? Garasjejekken, for ryggen blir satt på prøve hver gang det skal skiftes dekk på bilen.

Hva er drømmegaven å gi bort fra Biltema i år? En bålpanne til kona mi som vi kan ha ute på hytta.

68953

Navn: James

Alder: 5 år

Bosted: Øvrevoll

Hvor og med hvem skal du feire jul i år? Jeg skal til Hurum med familien for å feire jul med bestemor og bestefar.

Hva er det beste med julen? Det beste med jula er gavene og masse god mat!

Hvis du måtte velge én gave blant de åtte ønskene dine fra Biltema, hvilken ville du valgt og hvorfor? Jeg ønsker meg aller mest en walkie-talkie, for da kan jeg og Tobias leke med dem på stallen sammen.

Hva er drømmegaven å gi bort fra Biltema i år? En aktivitetsboks med over 1000 deler til søstrene mine Daniella og Alicia, så vi kan lage masse morsomt sammen.

68958

Navn: Lyra

Alder: 12 år

Bosted: Høvik

Hvor og med hvem skal du feire jul i år? – Jeg skal feire jul hos kusinene mine her på Høvik – sammen med mamma og pappa, tanter og onkel, farmor og farfar og kusinene og fetteren min.

Hva er det beste med julen? – Å være sammen med familien, gi bort gaver som folk blir glade for, og å få gaver selv. Og all julekosen!

Hvis du måtte velge én gave blant de åtte ønskene dine fra Biltema, hvilken ville du valgt og hvorfor? – Da ville jeg valgt den elektriske sparkesykkelen. Den er morsom å sykle med og veldig praktisk hvis jeg for eksempel har dårlig tid.

Hva er drømmegaven å gi bort fra Biltema i år? – Det må være en leke til Bella, hunden vår!

68962

Navn: Mandy

Alder: 61 år

Bosted: Kjeller

Hvor og med hvem skal du feire jul i år? Jeg kommer til å feire jul med mine barn og deres valp Mapo. Fordi pandemien fortsatt er i full blomst, er det greit å være litt påpasselig med hvem man er sammen med.

Hva er det beste med julen? God mat og familietid. Blir godt å slappe av med godt selskap og tenke gjennom hvordan året har vært og være takknemlig med det man har.

Hvis du måtte velge én gave blant de åtte ønskene dine fra Biltema, hvilken ville du valgt og hvorfor? Jeg ville valgt Shiatsu massasjepute for nakke, da jeg jobber i restaurantbransjen så der blir det mange timer med jobbing og skulder/nakkeregionen blir ganske anspent etter en lang arbeidsdag.

Hva er drømmegaven å gi bort fra Biltema i år? Jeg ville gitt bort en kjøkkenmaskin til min datter da hun mangler det hjemme hos seg. Det ville komme godt med og hun får bakt litt mer enn det hun gjør i dag. Da kan jeg også snike til meg fersk bakst fra henne.

68966

Navn: Jonas

Alder: 25 år

Bosted: Trondheim

Hvor og med hvem skal du feire jul i år? Jeg skal hjem til Lørenskog og feire med den nærmeste familien. I år har vi fått et nytt familiemedlem da jeg nylig har blitt onkel, så det blir ekstra stas.

Hva er det beste med julen? Det beste med julen er det å ha fri fra studier og endelig kunne senke skuldrene. Når man studerer borte, er det også ekstra hyggelig å se igjen familien. Det er samtidig mye moro som skjer da barndomsgjengen gjenforenes med julebord, fest og nyttårsfeiring.

Hvis du måtte velge én gave blant de åtte ønskene dine fra Biltema, hvilken ville du valgt og hvorfor? Jeg ville nok valgt høyttaleren da den jeg har fra før er ganske dårlig. Er i tillegg straks ferdig med studiene og skal flytte, og da kan jeg ikke lenger snylte på romkameraten min sin heller.

Hva er drømmegaven å gi bort fra Biltema i år? Det hadde vært hyggelig å gi bort et morsomt fotballspill som kan spilles med familie og venner.

68970

Navn: Signe

Alder: 33 år

Bosted: Oslo

Hvor og med hvem skal du feire jul i år? Jeg og kjæresten min skal til Trøndelag og feire jul hjemme hos mine foreldre.

Hva er det beste med julen? Det beste med jula er at vi lager masse god mat og at vi tilbringer tid sammen med familie og venner som man ikke har sett på lenge.

Hvis du måtte velge én gave blant de åtte ønskene dine fra Biltema, hvilken ville du valgt og hvorfor? Jeg hadde valgt terrengsykkel. Har lenge ønsket meg sykkel, så jeg kan være med kjæresten min på sykkeltur i helgene.

Hva er drømmegaven å gi bort fra Biltema i år? Jeg ville gitt bort kuppeltelt eller stormkjøkken til venninnene mine. Så kan vi alle sammen dra på telttur neste sommer.

68974

Navn: Simen

Alder: 30 år

Bosted: Oslo

Hvor og med hvem skal du feire jul i år? I år feirer jeg og samboer jul hjemme hos svigerforeldrene mine. Dit kommer også søstera til samboeren og hennes familie. Dette blir årets første jul for vår datter Ylva (6mnd), noe som blir veldig stas.

Hva er det beste med julen? I utgangspunktet forbinder jeg julen mest med stress, men det å møte familie og venner, spise god mat og få kvalitetstid med samboer og datter er verdt stresset.

Hvis du måtte velge én gave blant de åtte ønskene dine fra Biltema, hvilken ville du valgt og hvorfor? Jeg har lenge hatt elsykkel på ønskelisten. Denne ville vært perfekt for pendling til jobb og å ta med seg på bilferie og hytta.

Hva er drømmegaven å gi bort fra Biltema i år? Da ville jeg gitt Shiatsu massasjepute for nakke og rygg til samboeren. Det hadde hun nok satt pris på.

68978

Og til slutt: markedssjefens tips!
Monica Videm er markedssjef i Biltema, og har god kontroll på hva folk ønsker seg i år også.

Se hennes gavetips lenger ned!

Hvor og med hvem skal du feire jul i år? Vi har ofte pleid å reise til utlandet i julen, men i år blir det jul hjemme i Oslo med nærmeste familie. I år tar vi det helt ut og hos oss var julepynten på plass allerede 1. desember!

Hva er det beste med julen? Det er å ha det hyggelig og med familien og venner. Forventningene til barna er selvsagt alltid stas, og førjulstiden som bygger seg opp. Jeg elsker å overraske store og små med perfekte gaver. Det er også deilig å legge seg på sofaen, se på en film og slappe helt av!

Hva blir julens bestselgere hos biltema? Jeg har stor tro på den batteridrevne snøskuffen! Den er både enkel å bruke og effektiv! Ellers ser vi at minikjøleskap til ungdommen er populært. Rosa verktøysett er også en favoritt i år, samt holdbare og fine treleker til barn og tipi til hund og katt. Sist, men ikke minst er gavekort er populært til den som liker å bestemme selv.

Hva er drømmegaven å gi bort fra Biltema i år? Gaven som treffer blink er den perfekte å gi bort. Hvis jeg skulle dra på skikkelig, så ville jeg gitt bort spabadet, som kan bidra til mange hyggelige kvelder ute med venner og familie. Men Biltema har over 19.000 produkter, og alle i min familie får julegaver fra Biltema også i år. Og jeg klarer å holde det til under 1000 kr for hele familien!

 

 

 

 

Relaterte artikler

Våre beste tips for en julepyntet leilighet

Våre beste tips for en julepyntet leilighet

Førjulstiden kan være nokså hektisk, men det er viktig å kose seg litt ekstra, så kryp sammen under teppet med en kopp varm kakao eller gløgg mens du nyter synet av det julepyntede huset eller leiligheten. Få våre beste tips her!

Inviter til en magisk førjulskveld

Inviter til en magisk førjulskveld

Julen banker snart på døra, og hva er vel hyggeligere enn et julepyntet uteområde? Ta det hele et skritt lenger i år og inviter familien, vennegjengen eller naboene til en magisk førjulskveld utendørs.