Hos oss finner du julegavene til hele familien!

Hos oss finner du julegavene til hele familien!

Det er ikke alltid like lett å finne ut hva man skal gi sine nærmeste i julegave. Man drar fra butikk til butikk på jakt etter den perfekte julegaven som skal trumfe alle andre julegaver. Vi har gode nyheter! Nå kan du slutte å lete, for hos oss finner du julegavene som hele familien setter pris på. På denne siden har vi samlet bestselgere, nyheter og gamle favoritter. Forslag til julegaver i tror at både du og resten av familien kommer til å elske.

Sykkel/elsykkel

En sykkel er alltid en populær julegave! Den kommer alltid til nytte, og den er et rimelig fremkomstmiddel for pendlere. Ta en titt på vårt store sortiment av sykler og sykkeltilbehør – og gi bort en stor og hard pakke til jul. 

Bil/MC

Verktøy, styling, belysning eller tilbehør – vi har alt for den bilinteresserte! Her tør vi nesten å garantere at du finner en julegave som både kommer til å bli satt pris på og brukt. For alle bileiere må ta vare på bilen sin! 

Hjem

Skal du gi en julegave til noen som nettopp har flyttet hjemmefra? Eller som kanskje har kjøpt seg hytte? Eller som bare elsker interiør? Da bør du se etter julegaver i vårt sortiment for hjemmet! Der finner du alt innen interiør, oppbevaring, rengjøring og kjøkkenutstyr – og naturligvis mye annet. 

Fritid

Her finner du de perfekte julegavene til naturmenneskene som elsker alt som har med friluftsliv å gjøre, og som gjerne drar på fisketur eller på jakt. Du finner også julegavene til det aktive treningsmennesket, og kreative og morsomme leker til barna. 

Bilpleie 

Pusse, vaske, stelle, lakke – kjøp en julegave som både bilen og mottakeren kommer til å takke deg for. Vi er mange som elsker å stelle bilen, og vi kan pusse og vaske den i timevis!

Verktøy

Den praktisk anlagte – eller ikke fullt så praktisk anlagte – trenger alltid verktøy hjemme. Enten man bor i leilighet, hus eller på en gård er det alltid noe som må skrus, bankes eller repareres. Så skjem bort noen du er glad i med en praktisk verktøykasse eller et verktøysett. Hos oss finner du et stort utvalg av verktøy til alle typer konstruksjoner og prosjekter. 

Multimedia/kontor

Mobiltelefoner, datamaskiner og teknologi er en stadig større del av menneskers hverdag. Så kjøp en julegave som passer i tiden. Her finner du blant annet gavene til gamere og datainteresserte. Det er også mange som har begynt å jobbe hjemmefra i større grad. Hva med å gi bort noe praktisk til hjemmekontoret? 

Bygg

Her finner du julegavene til de som er interessert i bygging. Kanskje er det på tide å oppgradere garderoben med arbeidsklær? Eller trengs det materialer til byggeprosjektet hjemme? 

Båt

Har du nære og kjære som elsker å dra ut på havet med båten? Da kan en julegave fra det store båtsortimentet vårt være en god idé. Vi har alt utstyr til båten og livet på havet. Leter du etter en julegave til noen som elsker fartsfylt vannlek? Da bør du ta en titt på kategorien for vannsport.