Julegaver til hele familien fra Biltema

Julegaver til hele familien fra Biltema

Det er ikke enkelt å finne julegaver til nære og kjære. Man går fra butikk til butikk og leter etter den perfekte julegaven, som vil toppe alle andre julegaver. Hos oss vil du alltid finne julegavene som alle i familien setter pris på.

Du finner julegavene til hele familien hos oss!

På denne siden har vi samlet bestselgere, sammen med nye og gamle favoritter.

Bil

For den bilgale er en julegave fra vårt produktutvalg en selvfølge. Kjøp produkter til vintersesongen eller hvorfor ikke et smart ryggekamera.

Vårt utvalg innen bil

Bilpleie

Gi bort bilpleie til din bilgale venn, familiemedlem eller kollega. I vårt utvalg finner du produkter for bilvask, lakkpleie og motorolje. Du finner også maskiner for bilpleie.

Vårt utvalg innen bilpleie

Leker

Finn morsomme og fantasifulle leker til barna. Hos oss finner du alt du trenger til lekekjøkkenet, togbaner, lekebiler, radiostyrte leker og dukker.

Vårt utvalg innen leker

Gaming

Gi bort gamingtilbehør i julegave til noen du liker. I vårt utvalg kan du, blant annet, finne en deilig gamingstol, et behagelig gaming-headset og andre praktiske gamingtilbehør.

Vårt utvalg innen gaming

Hjem

Gi bort en julegave som blir satt pris på fra vårt brede utvalg innen Hjem. Her finner du alt fra effektive husholdningsmaskiner og smarte oppbevaringsbokser til produkter for avkoblende massasje og velbefinnende.  

Vårt utvalg innen hjem

Turklær

Myke pakker med funkjsonelle turklær er en julegave-favoritt. Våre turklær for dame og herre har god passform og høy funksjonalitet, slik at lange turdager i naturen aldri trenger å bli kalde eller våte.

Vårt utvalg innen turklær

 

Verktøy

I vårt brede sortiment av verktøy finner du garantert julegavene til den praktisk anlagte. Gi bort et verktøysett, en batteridreven drill eller hvorfor ikke en ny garasjeinnredning. Her finner du en julegave som varer og gir glede i mange år fremover.

Vårt utvalg innen verktøy

Trening

Kjøp julegaver til den aktive! Uansett om man trener hjemme eller utendørs, har vi treningsutstyret som gjør treningen morsom, effektiv og utfordrende.

Vårt utvalg innen trening