Nå får bildelene sin egen katalog

Nå får bildelene sin egen katalog

Biltema har nå samlet over 5000 reservedeler i en egen katalog. Biltema gjør flere grep får at du som kunde enkelt skal finne frem til de delene du trenger.

I over 50 år har Biltema vært det naturlige valget for alle som trenger deler til alt som går på motor. I løpet av disse årene har kundens behov og etterspørsel endret seg voldsomt.

Nå gjør Biltema det enklere å velge mellom tusenvis av reservedeler, spesialverktøy og alt du trenger til dine bilprosjekter.

To kataloger og app

Tilpasning til markedet er grunnen til at Biltema lanserer en egen katalog med bare reservedeler. Den heter Biltema Original og har 5000 deler til flere enn 6000 biltyper. Om kort tid lanseres i tillegg en oppdatering av Biltema-appen som gjør bestilling superenkelt.

Er du fortsatt av den sorten som gjerne vil ha reservedeler i samme katalog som alt det andre flotte man finner hos Biltema, så fortvil ikke. Hovedkatalogen skal fortsatt inneholde alt du ønsker å skaffe deg hos Biltema.

Enkelt å finne riktige bildeler

På websiden finner du superkjapt frem til de delene nettopp du trenger. Ved å skrive registreringsnummer i søkefeltet vil Biltemas beholdning kjapt komme frem. En ny funksjon som heter «MittBiltema» gir deg full oversikt over dine bestillinger digitalt sammen med kvitteringer og kostnadsoversikt dersom du har et prosjekt gående.

I høst oppdaterer Biltema sin app. Også dette vil forenkle og bedre kundevennligheten betraktelig gjennom at produktene blir enda lettere tilgjengelig. Blant de mange nye produktløsningene Biltema byr på, finner vi de populære servicepakkene. Til de vanligste bilmerkene får du nå kjøpt det du trenger til servicen for en svært gunstig pakkepris.

Slik finner du reservedelene

1. På biltema.no legger du inn registreringsnummer i søkefeltet og alle delene til ditt kjøretøy ramses opp i sine kategorier

2. Bruk appen!

3. Besøk en av Biltemas mange butikker og benytt kundeterminal eller snakk med betjeningen.