Om du er i siste liten eller ei: Med over 19.000 vareartikler har Biltema alt man trenger for en julehandel.

Endelig jul igjen!

Julen kommer alltid like overraskende hvert eneste år. Engler daler snart ned i skjul, men det er ingen grunn til å være stresset selv om kappløpet for julegavene og innkjøp allerede har startet. Du har fortsatt god tid til å kose deg med shoppingen.

SJEKK DISSE JULEGAVETIPSENE

Gavekort

Legg turen innom Biltema for en hyggelig julehandel. Her finner du gaver du virkelig kan glede deg til å legge under juletreet – både til han, henne og hele familien.

Du finner produkter for kos og velvære, leketøy som passer de minste, utstyr til hund og katt og mye mer. Ikke minst er Biltemas gavekort svært populært. Da kan den heldige mottaker velge fritt blant våre 19.000 forskjellige varer.

Kos og velvære

Mange tenker nok fortsatt Biltema er en typisk manne-butikk. Den tiden er for lengst over. Biltema har alt for han, henne og barna. Vårt utvalg innen kos og velvære er stort.

SE MER

Pleie og helse betyr like mye for hver og en av oss. Hva gjør at du føler deg bra? En barbermaskin, hårtrimmer eller kanskje en hårføner? Unn deg selv selv en herlig massasje med en av våre massasjeputer.

Sørg gjerne for at fruen i huset holder seg varm gjennom sene julekvelder. Biltema har deilig saueskinn og pledd til slike utfordringer.

Leker til barna

Et juletre med gavedryss må selvsagt inneholde pakker for barna. Gjerne er det de harde pakkene som skaper forundring og spenning. Biltema har et utvalg for jenter og gutter, og vareutvalget dekker alle aldersgruppene i denne kategorien.

LES MER OM LEKER TIL BARNA

Til og med hesteutstyr finner du til den hesteglade jenta. Populært i disse tider er leker og utstyr som inspirerer til hjemme-aktiviteter. Et bordtennisborder en artig investering for hele familien.

Biltema anbefaler at du tar turen innom for en julehandel i ett av våre 67 varehus i Norge. Du blir garantert fornøyd. Til slutt vil vi ønske deg en flott førjulstid. Husk røykvarslerdagen 1. desember.

Julegavetips fra Biltema

  • Perlespann for barna
  • Fjernstyrt bil
  • Massasjepute
  • Treningstrøye
  • Trådløs værstasjon
  • Utstyr til kjæledyr

Biltema-nissen har tid og gaver for alle. I butikken bugner det over av alt man kan tenke seg å legge under juletreet. Og skulle du ha problemer med å velge, kan du kjøpe Biltemas populære gavekort.

Med 19.000 vareartikler har Biltema alt du trenger til flotte julegaver. Gavekortet er blitt veldig popluært.