En dag på stranden

En dag på stranden

Sand mellom tærne, saltvann i håret og sol på kroppen. Sandslott, en god bok i skyggen og massevis av is. Vannkrig, fotballkamp eller en lur i godstolen er noen av opplevelsene som venter i sommer.

En dag på stranden er perfekt for å koble av sammen med venner og familie. Vi har utstyret som løfter strandopplevelsen slik at du kan slappe av, spise god mat og leke med småbarna. Dette er våre tips for en god strandopplevelse!

Nyt omgivelsene i en solstol

Det er deilig å ligge på stranda, men det er også godt å kunne sette seg ned i en behagelig solstol og nyte omgivelsene for et lite avbrekk fra sanden. Et annet tips for å holde sanden borte er å slå seg ned på et piknikkteppe eller en stor badehånduk. Da unngår du å få sand på klærne, tingene og maten du har med. 

Solbeskyttelse

Solen blir sterk om sommeren, og da er det er viktig å kunne kjøle seg ned i skyggen. Du får god solbeskyttelse på forskjellige måter, og vi har noen gode anbefalinger til deg! Glem heller ikke å smøre deg med solkrem når du er på stranden.

Parasoll

Med en parasoll kan du enkelt få skygge på stranden. Den er enkel å ta med seg og flytte på, slik at du kan beskytte deg selv etter hvert som solen beveger seg. Husk å grave den godt ned i sanden, slik at den tåler eventuelle vindkast.

Se vårt utvalg av parasoller

Strandtält med UV-skydd, 219:-

Strandtelt

Strandteltet med UV-beskyttelse er spesielt effektivt hvis du har mindre barn som trenger beskyttelse mot solen. Det er lett å pakke sammen og sette opp teltet, som gir en perfekt skyggeplass på stranden.

Sjekk ut vårt strandtelt med UV-beskyttelse

 

Mat og drikke

For å nyte dagen på stranda lengst mulig, er det lurt å ha med seg mat og drikke. Lag din egen piknik ved å ta med mat og drikke i en praktisk kjøleveske, og husk miljøvennlig bestikk av tre til lunsjen og middagen.

De perfekte produktene til utflukten

62171

Lek og aktivitet på stranden

Det er få steder som egner seg bedre til lek og moro enn på stranden. Veksle mellom avslapping og morsomme sommeraktiviteter. Hos oss får du utstyret til flere fartsfylte aktiviteter hele familien kan være med på.

Vannsport

Gi deg selv et adrenalinkick ved å kjøre tube. Eller tren opp balansen på et SUP-brett eller en kajakk. SUP-brettet og tubene er oppblåsbare og lett å ta med seg overalt.
Sjekk ut våre vannsportprodukter.

Vannleker

Å leke på stranden er det gøyeste som er, spesielt for barna! Ta med snorkel og dykkermaske, dykkepinner, en badebåt eller luftmadrasser. Det borger for en morsom og fartsfylt dag på stranden, for store og små!
Sjekk ut vårt morsomme utvalg av vannleker

Sandleker

Det er lurt å ha med nok sandleker til de minste. Med sandleketøyene våre kan barna leke på stranden i flere timer, og la fantasien og leken flyte fritt.