Sjekk disse nyhetene!

Sjekk disse nyhetene!

19 000 produkter - og flere store nyheter - vil gjøre nordmenn skikkelig godt forberedt til høsten.

Den ferskeste Biltema-katalogen dunket inn i landets postkasser for et par uker siden, og det betyr en rekke nyheter!

Noe av det vi er mest stolt er nok den nye serien med treningstøyTreningsutstyr generelt har vært ekstremt populært i varehusene det siste halve året.

Nå utvider vi altså med treningsklær og Yosemite er navnet på vårt nye treningsortiment. En serie treningsklær og utstyr av høy kvalitet til fornuftige priser, slik at du enkelt og billig kan holde deg i form.

Treningsklærne produseres i pustende og fukttransporterende materialer, slik at du alltid har optimale forhold når du løper eller trener på andre måter.

Bil og garasje

Nå som høsten nærmer seg merker vi at folk virkelig har tatt tak i prosjekter både i hjemmet og utenfor. Du kan for eksempel gi verkstedet ditt en solid ansiktsløftning, samtidig som du får perfekt orden på alt fra sortiment og papirer, til maskiner og redskap.

Denne garasjeinnredningen er både stabil og brukervennlig, og skiller seg også ut med attraktiv design og lekker, pulverlakkert overflate. Den populære garasjeinnredningen selges nå i enkeltmoduler.

Garasjevognen er et perfekt supplement for den driftige, en mobil og funksjonell arbeidsbenk med mange oppbevaringsmuligheter som du enkelt ruller frem til arbeidsplassen eller innkjørselen.

Når det kommer til bil så er en av nyhetene til bil, vår 8 meter lang ladekabel til elbil, noe flere og flere i Norge har behov for.

Bygg og oppussing

En helt ny stjerne på Biltema-scenen i høst er laminatgulvet. 

Disse kommer i ulike mønster, og passer perfekt til både moderne og tradisjonelle rom.

Laminatgulvet legges enkelt ved å klikke lengdene i hverandre i tillegg er de enkle å rengjøre og vedlikeholde. Disse vil garantert gi deg mange års glede!

Inn mot kaldere årstider må vi også trekke fram glasspanelovnen med Wifi, en høyteknologisk panelovn som gir lavere strømregning, bedre inneklima og effektiv varmespredning.

Innebygd Wi-Fi betyr selvsagt enkel fjernstyring med app på mobilen, som kan lastes ned gratis fra Google Play eller App Store .

De nye og gigantiske skrue-/muttersettene og bitssettet bør du også sjekke ut under!

Visste du at vi selger kjøkkenmaskin og brødrister?

Kjøkkenmaskinen er det perfekte hjelpemiddelet på kjøkkenet, og visper, blander og elter - alt på enkelt vis.

Med seks ulike hastigheter og pulsfunksjon kan effekten tilpasses etter deigtype og redskapen som brukes.

Genialt med QR-kode

Oppbevaringskassene med QR-kode - for total oversikt over hva som ligger hvor - har allerede blitt populære blant publikum.

En stor nyhet! Med disse slipper man å løfte tunge bokser ned fra hyllene i boden for å sjekke hva som ligger oppi. Full kontroll over innhold.

I tillegg har vi nå avfallsbeholderne i tre farger, de er perfekte til kildesortering, og kan også stå oppå hverandre for plassbesparing.

Samtidig begynner vi å få inn flere interiørvarer også. Blant annet det nye brettbordet og den skrå hylla til å henge tepper og liknende på.

En helt ny serie med glassvaser og lysestaker er også på plass.

... Og utenfor hjemmet

Fruktplukkeren er fin for de som ikke har hage, men denne er redningen for dem som har: Du bare ruller den over frukten på bakken.

Fleksible stålfjærer trykker frukten inn i oppsamleren, slik at du slipper å bøye deg.

Vi må jo selvsagt nyte «utelivet» så lenge vi kan, og med en fleksibel sykkelvogn som både kan dras bak en sykkel og brukes som trillevogn, er du klar for gode turer.

Vi har selvsagt ikke glemt barna i katalogen i høst heller, og det er mye nytt til barna inne nå, som hodetelefoner og asfaltkritt.

Utstyr til kjæledyr

Det er ikke lenger en hemmelighet at Biltema har et stort utvalgt av utstyr til kjæledyr, og av høstens nyheter må vi blant annet nevne en rekke ny leker og ny hundeseng.

Refleksutstyr til hunden er også spesielt viktig nå når vi går mot en mørkere årstid.

Jakt og fiske

Biltema er også store på jakt og fiske, og noen av nyhetene denne høsten bør treffe målgruppa midt i hjertet.

Jakt forbindes jo ofte med høsten, men i Norge er utstyret populært stort sett året rundt. Hos oss finner du klær, oppbevaring, utstyr og verktøy som kan brukes hele året.

Kamuflasjesett og kamuflasjevegg er nytt av året, og våpenryggsekken som kommer i klassisk design er perfekt for lange turer i skog og mark.

Det er langt flere nyheter enn dette på plass i varehusene allerede. Husk også å stikke innom Biltema café. Det er blant landets billigste matpauser!