Klar, ferdig pakkekalender - eller julekalender, du vil!

Klar, ferdig pakkekalender - eller julekalender, du vil!

Førjulstiden er tid for hygge og forberedelser. Men mange har nok blitt litt overveldet over kalenderlaging, og har stått der mer eller mindre smådesperat for å skaffe og pakke inn minst 24 pakker natt til første desember.

Det går an å gjøre det enklere, og det trenger heller ikke være så dyrt. Biltema har et helt fantastisk utvalg når en kalender skal lages, og med et bredt utvalg av produkter har vi noe for hele familien.

Biltema er et eldorado for dem som liker verktøy eller gadgets. Her er det lett å finne kalendergaver.

Verktøykalenderen

Verktøykalenderen kan enkelt lages ved å kjøpe et verktøysett, hvor man legger verktøykassen i 1. luke og så får man inneholdet i resterende luker. Man kan også selv plukke ut løse deler. 

Bilpleiekalenderen, fiskekalenderen eller treningskalenderen er også gode tips.

Barnekalenderen

Bondegårdskalender er en stor hit hvis du har barn som liker dyr. Hos oss finner du et sett med 22 deler, her kan du supplere med 5 lekebiler, og vips så har du en ferdig kalender. Togbanekalender, hobbykalender, og dinosaurkalender er andre gode forslag til barn.

Familiekalenderen

Enda enklere og veldig hyggelig er det å lage familiekalenderen. Alle får noen personlige pakker hver, og så gir man noen fellesgaver og ting som kan gjøres sammen. 

I en av pakkene kan det være utendørsbelysning, da kan hele familien gå ut og pynte med lys rundt huset. Bakedag med bakeutstyr, hvor dere baker julebaksten sammen, er et annet tips. Tenåringer mangler alltid mobillader og headsett, så her er det mye å finne på. Firbente familiemedlemmer må selvsagt også med. Biltema har et stort utvalg til kjæledyr til en svært god pris, som blant annet hundegodis og refleksvest.

Utstyr til å lage, utforme og henge opp kalenderen

Selve kalenderen kan utformes på uendelig mange måter! 
Det kan være en interiørstigeoppslagstavle eller et armeringsnett som sprayes med hobbylakk, hvor gavene henges opp og det kan også være en kurv som inneholder de 24 pakkene. Her er det bare å la fantasien få utfolde seg.

Biltema ønsker deg lykke til og en riktig god førjulstid!