Klar, ferdig pakkekalender

Klar, ferdig pakkekalender

Førjulstiden er tid for hygge og forberedelser. Men mange har nok blitt litt overveldet over kalenderlaging, og har stått der mer eller mindre smådesperat for å skaffe og pakke inn 72 pakker natt til første desember.

Det går an å gjøre det enklere, og det trenger heller ikke være så dyrt. Biltema har et helt fantastisk utvalg når kalender skal lages, med over 19000 produkter har vi noe for hele familien.

For mange menn som liker verktøy og gadgets er Biltema et eldorado! Her er det lett å finne kalendergaver. Verktøykalenderen kan enkelt lages ved å kjøpe et verktøysett til 359 kr, eller selv plukke ut løse deler. Bilpleiekalenderen, fiskekalenderen eller treningskalenderen er også gode tips. 

Bondegårdskalender er en stor hit til barn som liker dyr. For 179 kr for du et sett på 22 deler, her kan du supplere med 5 lekebiler til kr 79,90, og vips så har du en ferdig kalender. Togbanekalender, hobbykalender, og dinosaurkalender er andre gode forslag til barn.

Familiekalenderen

Enda enklere og veldig hyggelig er det å lage familiekalenderen. Alle får noen personlige pakker hver, og så gir man noen fellesgaver og ting som kan gjøres sammen. 

I en av pakkene kan det være utendørsbelysning, da kan hele familien gå ute og pynte med lys. Bakedag med bakeutstyr er et annet tips. Tenåringer mangler alltid mobillader og headsett, så her er det mye å finne på. Firbente familiemedlemmer må selvsagt også med. Biltema har et stort utvalg til kjæledyr til en svært god pris, som hundegodis og blinkende refleks.

Selve kalenderen kan være en kurv som inneholder de 24 pakkene, den kan stå på kjøkkenbordet og inspirere til en liten kalendersamling hver dag. 

Biltema ønsker deg lykke til og en riktig god førjulstid!