Opplev fordelene med en juicer – sunn juice raskt og enkelt

Mange drømmer om å kunne stå opp om morgenen og raskt og enkelt lage fersk frukt- og grønnsaksjuice. Med en juicer forvandler du favorittfruktene og -grønnsakene dine til næringsrik drikke på et blunk. I denne artikkelen ser vi nærmere på de mange fordelene du får med en juicer. Samtidig får vi veldig lyst på ferskpresset juice.

1. Enkel bruk av juiceren

En av de største fordelene med juicepresser, og spesielt med juiceren, er at de er enkle å bruke. Du trenger bare å skjære frukten og grønnsakene i passe store biter og deretter legge dem i maskinen. Start maskinen, vent i noen sekunder, og så kan du helle opp juicen og nyte den. Juicemaskinen vår har en åpning på hele 6,5 cm, slik at den er enkel å fylle med frukt- og grønnsaksbiter.

2. Spar tid med en juicemaskin

Siden juiceren kan håndtere store biter med frukt, og du ikke nødvendigvis trenger å skrelle dem, sparer du mye tid i en hverdag der hvert minutt er verdifullt. Du kan også lage store mengder juice til hele familien, som kan oppbevares kaldt i kjøleskapet.

Juicepressen har en kraftig motor og skarpe blader, noe som gjør at den presser ut juice fra frukten og grønnsakene med en imponerende fart. Juicemaskinen vår har to effektnivåer som du kan velge mellom, avhengig av om du bruker myke eller harde ingredienser.

3. Få i deg vitaminer og antioksidanter

Juicen du lager med juiceren, blir en virkelig vitaminboost!
Juicemaskinen presser ut maksimalt med vitaminer og næringsstoffer fra frukten og grønnsakene, slik at juicen blir rik på viktige vitaminer, mineraler og antioksidanter. Derfor gjør presset juice det enkelt å få i seg en konsentrert dose av viktige vitaminer med helsefremmende egenskaper.

Det blir en juice som immunforsvaret ditt og kroppen din kommer til å takke deg for.

89343

4. Juiceren er allsidig – lag juice av det meste

Frukt og grønnsaker, både harde og myke. Du kan mikse det meste i juiceren, takket være den kraftige motoren. Du kan for eksempel lage juice av gulrøtter, epler, appelsin og jordbær. Du kan også tilsette bladgrønnsaker som spinat eller grønnkål, for å lage en næringsrik, grønn juice.

Vi lover at den blir både leskende og velsmakende!

5. Enkel rengjøring av juiceren

Juiceren har avtakbare deler som gjør den enkel å rengjøre etter bruk. Velg selv om du vil rengjøre juicemaskinen for hånd eller vaske delene i oppvaskmaskinen.

Juicer og passende tilbehør

Hva gjør jeg med restene fra juiceren?

Alt fruktkjøttet samles i en beholder, slik at du enkelt kan ta vare på det og bruke det til andre ting.

Du kan for eksempel bruke fruktkjøttet til:

  • baking
  • buljong
  • hjemmelagte fruktremser
  • topping på grøten
  • iskrem

Husk at du kan kompostere fruktkjøttet også!

Så hva venter du på? Kjøp en juicer, og la hele familien nyte velsmakende, vitaminberiket og leskende juice. Og det beste av alt? Du kan kjøpe juiceren din hos Biltema!

Kjøp din juicer her!

Relaterte artikler

Når skal du beskjære steinfrukt?

Når skal du beskjære steinfrukt?

Det har sine fordeler å beskjære steinfrukttrærne i JAS-perioden, altså i juli, august og september. Vi viser deg hvordan!

Dyrk dine egne tomater

Dyrk dine egne tomater

Å dyrke tomater er enkelt, og vi har samlet noen tips på hva som er lurt å tenke på før du går i gang med dyrkingen!

Alt du trenger til hjemmetreningen

Alt du trenger til hjemmetreningen

Spar penger og senk dørstokkmila ved å gjøre unna treningen hjemme. Hos Biltema finner du alt du trenger til en god treningsøkt, enten du har stor eller liten plass.