Høstdekorasjon – pynt hjemmet med Biltemas vakre høstprodukter!

Luften er frisk og skarp. Sommerens grønnfarge har falmet. Naturen er full av farger i nyanser av rødt og oransje. Vinden blåser kraftigere, og kveldene blir mørkere. Høsten er den perfekte tiden til å nyte varmen i hjemmet – og til å pynte det etter årstiden. Se våre tips til interiørdesign og skap en høststil hjemme med Biltemas interiørartikler.

47-0127_pieni.jpg

De mørke høstkveldene innbyr til å krølle seg sammen i sofaen. Vi bruker stadig mer tid hjemme, og mange vil gjøre hjemmet til et komfortabelt sted å slappe av og dele øyeblikk med familien. Du trenger ikke å pusse opp hjemmet for å pynte det. Det rekker å bytte ut tekstiler og andre interiørartikler med ting som passer bedre til sesongen. Her får du våre tips til hvordan du kan pynte til høsten med rimelige interiørartikler fra Biltema!

Pynt opp med myke og luksuriøse detaljer

Det er enkelt å oppdatere interiøret ved hjelp av for eksempel små interiørartikler. Om høsten får man aldri for mange pledd! Gjør sofaen til en luksuriøs oase med fleecepledd i forskjellige farger, slik at du kan holde varmen på kjølige høstkvelder. Et saueskinn er også alltid et godt valg. Heng det på veggen, eller bruk det som et ekstra mykt pledd.

65187

Forskjellige typer flettede kurver til syutstyr og andre ting er også blant det du trenger til høsten. Kurvenes naturlige farger skaper en fin kontrast mot høstens mørke skygger. Du kan også bruke kurvene til å skjule kjedelige blomsterpotter! Kurvene passer også perfekt til oppbevaring i gangen.

Skap iøynefallende detaljer av enkle vaserlykter og telysestaker. I tillegg til vanlige stearinlys kan du skape en ekstra luksuriøs atmosfære ved hjelp av duftlys. Elegante og allsidige dekorative stiger passer overalt i hjemmet. Snurr dekorative lys rundt stigen eller fest kroker, slik at du kan henge opp veskene dine. Stigen kan også brukes som håndklestativ på baderommet.

Bekjemp høstmørket med lys både inne og ute

Når høsten kommer, er det lurt å tenke på belysningen i hjemmet. Lys kan også skjules. Indirekte belysning skaper en myk atmosfære i stuen, samtidig som rommet blir jevnt opplyst. For eksempel kan du bruke en LED-lyslist til å reflektere lys fra taket eller gulvet og inn i stuen. Lyslister er også det perfekte valget når du for eksempel vil lyse opp bokhyller.

Vakre og dekorative lamper lyser opp høstdekorasjonen og passer perfekt sammen med pæreholdere. Smart belysning er også et stadig mer populært valg. Det gjør det enkelt å tilpasse belysningen i hjemmet etter humør eller aktivitet.

På mørke høstkvelder er det viktig med belysning i hagen og på balkongen også. Belysning i hagen og på balkongen kan brukes til å skape en komfortabel og trygg atmosfære. Dekorative LED-hagelys som plasseres i bakken, lyser effektivt opp trær, busker og fasader på opptil 30 meter. Lysene i Decklight LED-lysserien kan installeres på steder som i terrassegulv, trapper eller steinfliser. Decklights bruker en lysfølsom bryter, og de kan konfigureres til å slå seg på når det blir mørkt. Du kan også bruke lyslenker til å skape en koselig atmosfære i hagen eller på balkongen.

Havbris på baderommet

Gjør baderomsinteriøret klart til høsten ved å pynte med nye tekstiler og små interiørartikler. De maritime fargene i Biltemas håndklær – blått, rødt, grått og hvitt – fører tankene tilbake til sommeren. Mens et beige håndkle passer fint sammen med andre høstfarger. Terryhåndklærne er myke, og de har en bord nederst. Du kan rulle eller brette håndklærne og legge dem i flettede kurver! 

En myk badematte er komfortabel å gå på og reduserer ekkoet i større rom sammen med et dusjforheng. Stearinlys blir prikken over i-en på et luksuriøst baderom.

Iøynefallende veggdetaljer

Hvis du ikke har lyst til å tapetsere eller male veggene dine, så kan du ta en titt på interessante veggdetaljer. Skap din egen fotokollasj på veggen med bilderammer i forskjellige farger. Velg de beste bildene fra sommeren, og heng dem på et fint sted i hjemmet. Bildene vekker minner om de viktige øyeblikkene, slik at du kan mimre tilbake til sommeren i høstmørket.

65186

Du kan sette malerier eller innrammede plakater, bilder, bøker eller små pynteartikler på en praktisk fotohylle. Mens oppbevaringshyller er perfekte for til kurver, vaser og telysestaker. Speil er også et godt valg når du vil endre stilen i rommet og skape en følelse av romslighet, spesielt i mindre rom.