Slik skaper du en WOW-følelse i ditt drivhus

Slik skaper du en WOW-følelse i ditt drivhus

Hender som lukter jord, sene sommerkvelder og duften av friske urter – det er mange fantastiske stunder som kan deles i et drivhus. Stunder som du enkelt skaper med riktig innredning der det bare er fantasien som setter grenser.

Dyrking i drivhuset

Dyrking er kanskje det vi først og fremst forbinder drivhuset med – og det er helt fantastisk å ha et grønt fristed ute i hagen. La urtene vokse om kapp med tomatene på et praktisk plantebord, som skaper et perfekt mikroklima for følsomme planter. 

Du kan også fylle hyllene med potter, slik at du kan plante stauder med magisk duft og deilig chili om hverandre. Men husk at solen kan bli sterk når den først kommer frem, så du bør beskytte plantene med jutestoff som gir god skygge.

Og hvorfor ikke inkludere hele familien? Hos oss finner du utstyr for selv de minste gartnerne.

72630

Tilbring tid sammen

En rykende varm pasta, toppet med egendyrket basilikum og servert i lyset av solen som senker seg bank trekronene? En middag der gjestene høster sin egen salat – høres det ikke ut som en drøm? En drøm som kan bli til virkelighet i drivhuset ditt.

Innred drivhuset med et lite kafébord, stoler eller en hagebenk og tenn noen levende lys når mørket kommer snikende. Om kvelden er det varmere i drivhuset, og med et mykt saueskinn og varme pledd kan du sitte der utover kvelden og natta.

Drivhuset kan også bli et sted der kreativiteten får fritt spillerom

Slapp av

Drivhuset kan også bli et sted der kreativiteten får fritt spillerom, så ta med deg en god bok, staffeliet eller en podkast på øret, og nyt roen i drivhuset. Ta med deg datamaskinen ut og bruk drivhuset som et ekstra hjemmekontor og få en arbeidsplass som inspirerer. Eller hvorfor ikke bare sitte der med kaffekoppen og simpelthen nyte livet i fred og ro.