Slik skaper du en WOW-følelse i ditt drivhus

Slik skaper du en WOW-følelse i ditt drivhus

Hender som lukter jord, sene sommerkvelder og duften av friske urter – det er mange fantastiske stunder som kan deles i et drivhus. Stunder som du enkelt skaper med riktig innredning der det bare er fantasien som setter grenser.

Dyrking i drivhuset

Dyrking er kanskje det vi først og fremst forbinder drivhuset med – og det er helt fantastisk å ha et grønt fristed ute i hagen. La urtene vokse om kapp med tomatene på et praktisk plantebord, som skaper et perfekt mikroklima for følsomme planter. Eller trenger du et lite drivhus? Her finner du hele utvalget vårt av produkter til dyrkingen.

Du kan også fylle hyllene med potter, slik at du kan plante stauder med magisk duft og deilig chili om hverandre. Men husk at solen kan bli sterk når den først titter fram, så du bør beskytte plantene med jutestoff som gir god skygge. Her finner du jutestoff, bånd og snorer til plantene dine 

Og hvorfor ikke inkludere hele familien? Her finner du utstyr for de minste gartnerne.

Tilbring tid sammen

En rykende varm pasta, toppet med egendyrket basilikum og servert i lyset av solen som senker seg bank trekronene? En middag der gjestene høster sin egen salat – høres det ikke ut som en drøm? En drøm som kan bli til virkelighet i drivhuset ditt.

Innred drivhuset med et lite kafébord og stoler, som du finner blant utemøblene våre, og tenn noen lamper når mørket kommer snikende. Om kvelden er det varmere i drivhuset, og med en myk sittepute og varme pledd kan dere kose dere hele natten. 

Slapp av

Ta med deg en god bok, staffeliet eller en podkast på øret, og nyt roen i drivhuset. Møbler med en deilig hagestol, og la duften av de levende lysene skape en behagelig stemning.

Drivhuset kan også bli et sted der kreativiteten får fritt spillerom, så ta med deg datamaskinen ut og få en arbeidsplass som gir ordene «fred» og «ro» en helt ny betydning.