Smart fiskeutstyr til fisketuren/vinterfisket

Smart fiskeutstyr til fisketuren/vinterfisket

Fisketurer byr på mange gode opplevelser for hele familien. Frisk luft og den kalde vinden som river i kinnene om vinteren.

Har du sett vårt store utvalg av turklær og fiskeutstyr i varehusene? Da blir du godt kledd for fisketurer hele året.

Fiskeklær til fisketuren

Enhver fisketur starter med klærne, spesielt om vinteren. Hos Biltema finner du turklærne våre fra Yosemite by Biltema. Der finner du både turjakker og -bukser samt masse andre klær og tilbehør som er velegnet til fisketurer i kaldt vintervær. Jakken er vanntett, og den har pustende skall. Da blir ikke jakken våt og ukomfortabel på innsiden. Både jakken og buksen har ventilasjon og vanntette lommer med glidelås. Dette er klær som er utviklet for å brukes utendørs – hele året.

Se vårt utvalg av fritids- og turklær>>

69392

Fiskekasse/oppbevaring

For å få plass til alt du trenger til fisketuren bør du vurdere en stor fiskekasse som du kan bære over skulderen. Du bør også ta med deg en stol, slik at du har et sted å sitte mens du venter på at det skal nappe. Så slipper du å sitte på den kalde bakken. Kassen har smarte rom, slik at du kan holde oversikt over fiskeutstyret ditt. Fiskekassen har integrert sittepute, men du kan enkelt ta med deg en oppblåsbar pute, slik at du holder kulden ute når du sitter på bakken.

69397

Vanntett sportsbag

Når du er i nærheten av vannet, bør du vurdere å bruke en vanntett bag til klærne dine. Det er alltid lurt å ha med seg tørre klær på fisketurer som kanskje varer en stund. Eller hvis du bruker lag på lag-prinsippet og har med deg ekstra klær.

Les mer om lag på lag-prinsippet her

69403

Fiskestangholder med flere funksjoner

Vil du unngå å bli sliten i armene hvis det er lenge mellom hver gang du får napp? Med en fiskestangholder kan du også sørger for at fiskestangen ikke får riper eller knekker hvis du er i båt. Denne fiskestangholderen har plass til tre stående fiskestenger, og det er god avstand mellom dem, som du kan bruke til å oppbevare tingene du har bruk for.

69408

En vanntett flueboks

Med en vanntett flueboks holder du fluene dine tørre. Det er rikelig med plass til fluene du bruker til kystfiske, samt til en tur i innsjøen også. Du kan også bruke boksen til mindre agn, og den er praktisk i lommen når du vader.

Keepnet/fangsnett

Med et fangstnett som dette, også kalt keepnet, holder du fisken du har fanget, i form gjennom hele dagen, slik at du slipper å dra med deg kjøleboks på turen. Keepnettet festes enkelt med stroppen i vannkanten eller langs båten.

69413

Fisketang

En god fisketang er uunnværlig for hobbyfiskeren, og hos oss finner du et stort utvalg i forskjellige prisklasser. På bildet ser du en av fiskestengene våre for den kresne fiskeren. Tangen har kjever av herdet wolfram som enkelt klipper selv det tykkeste fiskesnøret. Du bruker ofte tangen når du er på fisketur, så velg en god tang med mange bruksmuligheter.

69380

Isfiske med pilkesett

Hvis du finner ut at du skal bore hull i isen og fiske, så bør du bruke pilkesett. Hos Biltema finner du alt du trenger når du skal på isfiske.

Utstyr til vinterfiske>>

Turøks

Hvis du skal lage bål på fisketuren, kan det være lurt å ha en turøks for hånden. Spesielt hvis du har planer om å lage bål og tilberede fisken du fanger. Men et godt måltid forutsetter at fisken biter, så skitt fiske. Ellers må du ha med deg matpakke.

69424

Utstyret er ikke alfa og omega, men det skader ikke å se ut som om man vet hva man gjør.

Se hele utvalget vårt for fiske>>