Slik innreder du hagen

Slik innreder du hagen

Å finne frem utemøblene er startskuddet for mye av det som hører våren og sommeren til. Det gjør hagen mer levende, og det minner oss på alle de varme og solfylte dagene vi har i vente. Våren er også et tegn på at vi kan begynne å innrede hagen slik vi vil ha den.

Hagemøbler

Hos oss finner du et stort utvalg av fine utemøbler av høy kvalitet, i slitesterke materialer som tre, kunstrotting, plast, pulverlakkert stål og textilene. Utemøblene er både robuste og værbestandige, og de krever ikke spesielt mye vedlikehold, noe som gjør dem perfekte for vårt nordiske klima. 

Innred med utemøbler

En hage innbyr ofte til lek og sosialt samvær, der du selv kan skape rom og avgrensninger med forskjellige typer hagemøbler. Hvis du har en stor uteplass, kan det være perfekt å innrede med et stort spisebord og deilige stoler der familien kan samles for hyggelige middager. Hvis du har en mindre uteplass, kan et kafébord med en lettere hagestol være det perfekte valget! Eller hvorfor ikke investere i en hagebenk til barna, slik at de kan sitte og spise lunsj sammen med vennene sine?

Benytt også anledningen til å kjøpe gode og behagelige puter til stolene dine. Trenger du et sted å oppbevare putene dine når de ikke er i bruk? Ikke noe problem. Ta en titt på vår praktiske putekasse, som holder putene dine tørre og rene.

Loungemøbler

Loungemøblene våre er også av god kvalitet, takket være de værbestandige og slitesterke materialene som kunstrotting, plast, pulverlakkert stål og textilene. Materialene bidrar til at du slipper å vedlikeholde møblene, slik at de holder seg fine i mange år.

Materialene lar loungemøblene stå utendørs i hagen, men de passer også perfekt til uterommet eller på balkongen. Det finnes vel ikke noe bedre enn å sette seg ned i en deilig sofa og koble av med noe kaldt å drikke? Innred hagen din med deilige loungemøbler som skaper et luksuriøst preg. Ved loungemøblene kan det også være koselig å dekorere med hagebelysning, slik at dere kan sitte og kose dere når solen går ned. Velg mellom alt fra spotlights til decklights som du monterer i terrassegulvet, steinheller eller trapper. Uansett hvilken hagebelysning du velger, gir de uteplassen et løft og forsterker følelsen av forskjellige rom i hagen.

950x580_hage.jpg

Nyt solen

Selv vårsolen kan varme godt når den titter frem, og vi har vel alle drømt om at det skal bli varmt nok til at vi kan finne frem solstolene og lese en god bok? Invester i en behagelig solseng med hjul, som du enkelt kan flytte i takt med at solen flytter seg, eller kanskje en hengekøye som du kan nyte late dager i. Hvis du trenger en pause fra solen, kan du enkelt skape skygge med en parasoll eller en solbeskyttelse.

950x580_stol.jpg

Vi har iallfall lengtet etter våren og deilige dager i hagen, og vi gleder oss virkelig til å få alle utemøblene på plass!