Tipsene som gir god orden i garasjen

Tipsene som gir god orden i garasjen

Er du så heldig at du har en garasje, kjeller eller stor bod? Da har du mest sannsynlig også behov for smartere oppbevaringsløsninger i en eller annen form. Garasjen brukes hovedsakelig til bilen, men garasjen er også er et lager for verktøy, utstyr som hagemøbler, oppbevaring av dekk og sykler.

Med et par enkle grep kan du gi garasjen og verkstedet ditt en god ansiktsløftning og få orden på alt fra papirer til redskaper og større maskiner.

En garasjeinnredning ser ikke bare flott ut, med en lekker og pulverlakkert overflate, men man får også mye oppbevaringsplass til verktøy og utstyr med skap og skuffer. I tillegg får du kjøpt enkeltmoduler som kan kombineres slik du kan tilpasse oppsettet som passer din garasje og dine behov.

I tillegg til garasjeinnredningen gir en verktøyvogn enda mer oppbevaringsplass samtidig som den kan trilles frem til arbeidsplassen eller innkjørselen, avhengig av hvor og hva du jobber med.

Husk å utnytte all den tilgjengelige plassen, det betyr tak og vegger. Heng det du kan på veggen, bruk kroker til å henge utstyr og verktøytavler på veggen for å frigjøre plass på gulvet og for lettere tilgang til verktøy og utstyr.

950x580_garasje-.jpg