Vi har reservedeler til din bil!

Vi har reservedeler til din bil!

Det kan virke håpløst å finne riktige reservedeler til bilen, men vi ser ser på hvor enkelt det kan være å finne rett deler til din bil.

Søk med registreringsnummeret ditt

Skriv inn registreringsnummeret på bilen i søkefeltet på biltema.no eller i appen for å få oversikt over reservedeler som passer til din bil. Det er viktig at du sammenligner det nye produktet med det gamle før du bytter det.

Når du søker med registreringsnummeret, får du også opp anbefalinger om hvilken service som bør gjøres basert på rapportert kilometerstand, og delene du trenger til selve servicen. Som bileier er det viktig at du også følger informasjonen i bilens servicehåndbok. Den forklarer hva som skal gjøres og byttes ved service.

Søk med ditt registreringsnummer her.

Biltema Original inneholder reservedeler til de vanligste bilmodellene på markedet. Vi startet med  reservedeler helt tilbake i 1963, og nå har vi mer enn 50 års erfaring med reservedeler av god kvalitet. Utvalget har gradvis økt med årene og nå har vi hele 5000 reservedeler til nesten 6000 ulike bilmodeller.

Med konseptet Biltema Original tilbyr vi rimelige reservedeler med god kvalitet som tilsvarer den delen som bilprodusenten opprinnelig brukte. Du finner alle reservedelene i Biltema Original.

Bremsedeler

Hos Biltema finner du et stort utvalg av reservedeler til bremsene. Det er ekstremt viktig at bremsene på bilen fungerer som de skal, og derfor er det viktig å kjøpe kvalitetsdeler når noe først skal skiftes ut.

Bremsesystemet på bilen kan være basert på forskjellige teknologier. De vanligste er basert på et mekanisk og hydraulisk system. Personbiler bruker det hydrauliske systemet til kjørebremser og det mekaniske til parkeringsbremsen. Begge systemene består av deler, blant annet bremsehydraulikk, håndbrekkwire, bremserør, bremseskiver og andre slitedeler. Alle disse delene er nødvendige for at bremsesystemet skal fungere.

OBS! Et godt tips er å bytte bremseklossene når det kun er igjen ca 3 millimeter av bremseklossene. Dersom du sliter dem helt ned, er det stor sannsynlighet for at du må kjøpe ny bremseskive også. 

Ta en titt på vårt store utvalg av reservedeler til bremsesystemet.

Vindusviskere for god sikt

En ren frontrute og rene lykter er ekstremt viktig når du er ute på veien. I vårt sortiment finner du et stort utvalg av reservedeler til vindusviskerne. Her finner du blant annet vinduspylerpumper, vindusspylerdyser og vindusviskere til de vanligste bilmodellene på markedet.

Her finner du hele utvalget av viskerutstyr

Vindusviskere – Clear vision Flatblade

Vår Clear vision vindusvisker er en innovativ visker som er laget for å motså alle værforhold. Med et unikt adaptersystem passer de også til de fleste bilmodeller.

Clear vision-serien er laget av en grafittbelagt syntetisk gummi for myk friksjon, og har en spoiler for god vindkontroll. Før du monterer vindusviskerne, må du huske at på moderne biler har vindusviskerne med forskjellig lengde på fører- og passasjersiden. Det er derfor viktig at du måler vindusviskerne før du begynner å montere dem.

Er du usikker på hvordan du monterer vindusviskerne? Ta en titt på instruksjonsfilmene våre, som viser hvordan du monterer vindusviskere. På emballasjen er det også en QR-kode som du kan skanne med kameraet på mobiltelefonen for å vise instruksjonsfilmene.