7.500 kvadratmeter flaggskip åpnet på Gjøvik!

7.500 kvadratmeter flaggskip åpnet på Gjøvik!

Lørdag morgen kl. 09.00 var endelig ventetiden over og de mange fremøtte kunne bevege seg fritt mellom de brede gangene for aller første gang! Synet som møtte de lokale på Kallerud var innsiden av et stort varehus på hele 7.500 kvadratmeter med 19 000 varer og en flott Biltema Cafè med over 100 sitteplasser.

Mange spente Gjøvikensere hadde møtt opp, ivrige etter å få med seg helgas mye omtalte åpning. Mange hadde ventet fra tidlig på morgenen av for å sikre seg et gavekort og et av de gode åpningstilbudene for en pangstart på julehandelen! Det ble servert kaffe og wienerstang, og stemningen var god blant de fremøtte.

"

Utover morgentimene fikk man øye på stadig flere og flere kjøretøy ute på den store parkeringsplassen, og cafeen ble gradvis fylt opp med nysgjerrige besøkende som gransket menyen etter gode matbiter til lave Biltema-priser.

Nissen fikk også med seg åpningen på Gjøvik, og delte ut godbiter og hilste på store og små.

Varehussjef Roger Sandaker ønsker å takke alle som kom innom på åpningsdagen. Han og hans flotte stab gleder seg til å få fatt på arbeidsoppgavene, og til å gi kundene på Gjøvik en hyggelig handleopplevelse i mange år fremover!

Velkommen innom Stampeveien 11 for en titt, og en hyggelig handel!

Se video av nye Biltema Gjøvik