Åpner Biltema i Namsos tre dager før skjema

Åpner Biltema i Namsos tre dager før skjema

Biltema investerer sterkt i utbygging av nye konseptvarehus, og vårt nyeste varehus åpnet i dag i Namsos. Etableringsteamet har jobbet med full innsats og i løpet av fredagen ble det avgjort at vårt mest moderne varehuset åpnet samme dag, 3 dager før planlagt åpning.

Daglig leder i Biltema Norge, Dag Bergby har selv vært til stede i sluttspurten i byggingen og er svært fornøyd med å kunne åpne det nye varehuset i Namsos:

-"Det er en glede å jobbe i en så offensiv kjede med så mange kompetente og positive ansatte. Med denne byggingen setter vi på Biltema ny rekord i effektivitet og kan altså åpne varehuset hele 3 dager før skjema! Vi stopper ikke her, og dersom myndighetene her til lands ønsker oss velkommen, vil vi etablere mange flere slike varehus rundt om i Norge de nærmeste årene og fortsette å skape nye arbeidsplasser og verdier."

Konseptvarehuset er på 6000 kvm kvadratmeter og har hele Biltemas sortiment med over 19 000 varer. Med hentelager, selvbetjente kasser, brede og oversiktlige handlegater, stor parkering, sykkelparkering - og ikke minst populære Biltema Cafe med svenske lave priser, er det nye varehuset særdeles kundevennlig.

Varehussjef Steve Andersen, og resten av team Biltema Namsos ønsker kundene velkommen i det nye varehuset.

-«Endelig nå har vi åpnet vårt nye fantastiske varehus! Vi ønsker nye og gamle kunder velkommen til en helt ny handleopplevelse, og Cafe hos Biltema i Namsos».