Det er ingen tvil om at Trøndelag er rocke-land, for kundene i køen dro til med allsang mens de ventet på at dørene åpnet til Norges nyeste Biltema på Steinkjer.

Biltemas første kunde hadde stått i kø siden kl. 01.00 i natt for å sikre seg gavekort og være først ute til å smake på den berømte Biltema Burger’ n! Før åpning var det flere hundre i køen og stemningen var veldig god med allsang, sjokolade og kaffe. Etter en rask velkomsttale fra Daglig leder i Biltema Norge, fikk nye Biltema Steinkjers første kunde æren til åpne det nye varehuset til stor jubel og klapp fra både ansatte i Biltema og kunder.

Det nye varehuset på Steinkjer er en del av Biltemas ambisiøse mål om utbygging av bærekraftige konseptvarehus, og er på 6000 kvadratmeter og har hele Biltemas fullsortiment med over 19 000 ulike varer. Med hentelager, selvscanningskasser, brede og oversiktlige handlegater, stor parkering og ikke mist populære Biltemacafe med «svenske» lave priser, er det nye varehuset særdeles kundevennlig.

Bilde: Daglig leder Dag Bergby holdt en rask velkomsttale

Biltemateamet i Steinkjer med den nye varehussjefen George A. Collett i spissen superfornøyd med åpningen og mottakelsen til kundene.  «Det er utrolig inspirerende å se mottakelsen vi har fått, det er fullt trøkk i varehuset og alle er så fornøyde med et stort og oversiktlig varehus. Endelig kommer varene våre godt frem. Biltema cafè har vært etterspurt her i Steinkjer, og allerede først åpningstime solgte vi 70 burgere!». Biltema Team Steinkjer gleder oss masse til å ta imot våre kunder i dette flotte varehuset» sier George A. Collett.

Bilde: Regionsansvarlig Ole Anders, Butikksjef Anja og Varehussjef George sammen med første kunde.