Åpningsdato klar for Biltemas nye varehus i Namsos

Åpningsdato klar for Biltemas nye varehus i Namsos

Biltema investerer sterkt i utbygging av nye bærekraftige konseptvarehus og kjedens neste varehus åpner i Namsos 22 februar. Dette blir kjedens mest moderne og flotteste bygg hittil, bygget med et høyt miljøfokus. Det nye varehuset er lokalisert på Spillum i Sivavegen 12, langs hovedveien til Namsos sentrum.

Konseptvarehuset er på 6000 kvm kvadratmeter og har hele Biltemas fullsortiment med over 19 000 varer. Med hentelager, selvscanningskasser, brede og oversiktlige handlegater, stor parkering, sykkelparkering - og ikke minst populære Biltema Cafe med svenske priser, er det nye varehuset særdeles kundevennlig.

Steve Andersen blir varehusjef i nye Biltema Namsos, og med han kommer det på plass et team med totalt 15 ansatte, hvor 12 er nye ansatte. Steve, og resten av team Biltema Namsos ser frem til å ta imot kundene i nytt varehus.

«Etter mange år i lokaler vi for lengst har vokst ut av, gleder vi oss veldig til å åpne vårt nye fantastiske varehus i Namsos. Endelig vil vi få hele Biltemas sortiment, Biltema Cafe og et varehus som vil gi gode handleopplevelser til våre kunder» sier Steve Andersen.

NK-varehussjef_950x580.jpgButikksjef/NK Tor Ivar Opdal (til venstre) og Varehussjef Steve Andersen.