Biltema Gol - byggestart i løpet av kort tid

Biltema Gol - byggestart i løpet av kort tid

Biltema planlegger byggestart på Storøyne i Gol. I januar i år ble reguleringsplanen for det nye varehuset på Storøyne i Gol godkjent, og før sommeren ble prosjektet lyst ut på anbud. Det er planlagt åpning av nytt varehus sommeren 2019. Endelig dato er ikke satt.

Varehussjef Rolf Lien Blakkestad gleder seg til et nytt varehus.

-Vi regner med rask byggestart etter at entreprenør er valgt. Vi har for lengst vokst oss ut av de eksisterende lokalene, og håper å kunne flytte inn så snart som mulig.

Varehus på 5000 kvadratmeter

Det blir det første varehuset og byggeprosjektet på det nye næringsområdet mellom Rv7 og Gol sentrum.  Selve bygget blir på ca 5500 kvadratmeter med en ny parkeringsplass med 113 parkeringsplasser, der 10 blir satt av til handikapparkering.

Biltema Cafè

Her du vil også finne en splitter ny Biltema Cafè som vil tilby mat til lave Biltema-priser. Målet er å tilby alle kunder en mer komplett og trivelig handleopplevelse.

Miljøvennlig varehus

Å bygge sikkert, nøyaktig og kostnadseffektivt krever bygningsarbeidere av høyeste klasse. Derfor samarbeider Biltema ofte med lokale byggefirmaer og håndverkere som holder høy kvalitet.

Materialene i fasaden blir hovedsakelig betong og glass. Biltema bygger såkalte «trege» bygg. De er energieffektive, brannsikre, trenger lite vedlikehold, mye glass/naturlig lys og er tilrettelagt for kunder med funksjonshemning.

I tillegg satser Biltema på fjellvarme som oppvarmingskilde på alle prosjekter. I Gol blir det fjellvarme, som er en fornybar og miljøvennlig energikilde. Fjellvarme bidrar til et behagelig klima for både kunder og ansatte.