Biltema åpner nytt konseptvarehus på Gol

Biltema åpner nytt konseptvarehus på Gol

Vi investerer sterkt i utbygging av nye bærekraftige konseptvarehus, og lørdag 17. august er det klart for åpning av Biltemas nye varehus på Gol. Varehuset er på 5500 kvm, har fullsortiment med hentelager, selvscanningskasser, oversiktlige handlegater.

Over 100 parkeringsplasser er tilrettelagt for å tilfredsstille behovet til både ordinære kunder, proffkunder, bil med henger og 8 handikap plasser nær inngangen. Ikke minst kommer populære Biltema Cafe med sine «svenske» lave priser.

Det nye varehuset i Hahaugvegen 31 er sentralt beliggende langs RV7 ved den nye rundkjøringen i Gol Sentrum, og er lett tilgjengelig for alle fastboende i Hallingdal, campingturister, hytteeiere og for de som er på gjennomreise.

Biltema Gol er Norges eneste Biltema som holder åpent 7 dager i uken. Søndagshandelen har blitt veldig populær i Hallingdal og varehuset holder åpent fra 12-17 hver søndag med matservering i hele åpningstiden.
 
Varehussjef Rolf Lien Blakkestad og alle hans kolleger gleder seg stort til åpning av det nye varehuset. 

- I år er det 10 år siden Biltema etablerte seg på Gol, og vi har definitivt vokst ut av våre gamle lokaler. Dette blir en stor begivenhet med både jubileum og nytt varehus, og vi feirer med stor åpningsfest lørdag 17. august kl 09.00. Her kommer det til å bli lang kø, for i tillegg til gode åpningstilbud deler vi ut gavekort på 500 kr til de første 100 personene i køen. Det blir også gratis kaffe og kake, og is til barna sier Blakkestad.
 
Det "gamle" varehuset stenger lørdag 10. august kl. 18.00. I de 6 dagene Hallingdal er uten Biltema, henvises kunder til Biltema Valdres på Leira. 

- Nå er vi inne i siste innspurt med å gjøre klart til åpning. I tillegg til teamet på Gol bidrar Biltema-kolleger fra hele Norge med å bygge opp varehuset med innredning og over 19000 varelinjer. Med nytt varehus øker antall ansatte på Biltema Gol til 30 personer. Vi håper at eksisterende og nye kunder besøker vårt fantastiske konseptvarehus med cafe. Velkommen til åpningsfest på Biltema Gol, avslutter Rolf Lien Blakkestad.