Biltema Bamble har åpnet!

Publisert 2021.11.12

Endelig, etter måneder med forberedelser og noen siste intensive uker kan Biltema Bamble ønske kundene velkommen til Biltemas mest moderne og miljøvennlige varehus.

Fredag kl 15.00 åpnet vi dørene, og inviterer til åpningsfest med gode tilbud fredag 12.nov og lørdag 13.nov!

- Det er en stor begivenhet for oss å åpne en helt ny Biltema på Bamble. Varehuspersonalet og etableringsteamet har gjort en fantastisk innsats med å få alt på plass, og lage et kundevennlig varehus sier Monica Videm, Markedsansvarlig i Biltema Norge.

- Vi føler oss veldig velkommen av lokalbefolkningen, og med lokaliseringen ved E18 har vi også forhåpninger til at flere vil oppdage Biltema og Biltema Cafe, avslutter Videm.

Biltema Bamble er på over 6500 kvadratmeter, med hele 19 000 ulike artikler og populære Biltema Cafe.

Det topp moderne varehuset har en fin beliggenhet ved E18 i Bamble, godt synlig fra veien. Varehuset er på 6500 kvadratmeter og har fullt sortiment med alle Biltemas 19 000 varelinjer. Populære Biltema Cafe er også en del av varehuset og har 70 sitteplasser. Her får man fristende mat og drikke til lave priser.

Rundt 200 parkeringsplasser er tilrettelagt for å tilfredsstille behovet til både ordinære kunder, bil med henger og har handikapplasser nær inngangen. For de som kjører forbi på E18 vil Biltema Bamble kunne bli et naturlig stoppested.

Varehussjef Ronny Skeie og resten av team Biltema Bamble har endelig åpnet dørene:

- Nå gleder vi oss til å komme igang og ønske kundene velkommen!

biltema-bamble_ansatte.jpg

Fakta om Biltema Bamble:

  • Varehus på 6500 kvadratmeter
  • Cafe med 70 sitteplasser og take away
  • Svært gode parkeringsmuligheter
  • Miljøvennlig passivbygg med fjernvarme