Biltema ekspanderer - Smålandsk byggefirma får milliardoppdrag

Etableringstakten er svært høy i Biltema Norge om dagen, men også i Sverige er takten høy. Lagans Byggnads AB, med hovedkontor i Småland Sverige, har nå fått i oppdrag å bygge ytterligere seks nye varehus i nabolandet, og oppdraget er verdt drøyt 1 milliard kroner.
Publisert 2018.06.01

På Biltema krever vi alltid høyeste kvalitet. Det klarer ikke bygge-gigantene. Derfor har vi valgt Lagans Byggnads som leverer fantastisk håndverk og er en meget kunnskapsrik og engasjert bedrift sier Daniel Willbro, sjef for Biltemas Sveriges eiendomsfirma.

Lagans Byggnads AB har hittil bygget nesten 25 Biltema varehus i løpet av årene, fra Lund i sør til Bollnäs i nord, og Charlottenberg i vest til Visby i øst.

-Vi er veldig stolte av at Biltema valgte å fortsette samarbeidet med oss. Det er en kunnskapsrik og engasjert klient med ambisjoner om å stadig utvikle varehusene sine. De har høye krav til kvalitet i alle ledd og er miljøbevisste, for eksempel ønskes fjernvarme med fri kjøling i samtlige varehus, sier Lars Johannesson, administrerende direktør og eier av Lagans Byggnads AB.

-Nå har vi fått tillit til å bygge ytterligere seks varehus. Et oppdrag verdt om lag 1 milliarder kroner. En stor og spennende oppgave for oss som et mellomstort byggefirma, men vi vet at vi takler det med den fleksibiliteten og kompetansen vi har. Og selvfølgelig, det vi kaller "Lagans ånd", der alle hjelper hverandre og tar vare på kunden, sier Lars Johannesson.